2777
2789

من ماه چهارمم 

بیاین از کارای خوبی که می کنین بگین دور هم یاد بگیریم

از ورزش ها مکمل هایی که مصرف می کنین 

چیزایی که برای ترک نخوردن می مالین

کارایی که برای رفلاکس و سوزش معده می کنین

و هررر کاری که برای حال خوب روح و جسمتون می کنین بگین😍🥰🥹

من که تو بارداریم وقتمو تلف کردم و از فرصتم استقاده نکردم 

شما مثل من نباشین از من بهتون نصیحت از بیست هفته قشنگ شروع کنین به پیاده روی و ورزش و گرفتن ماما همراه و کلاسی چیزی میخواین برین کتابی میخواین بخونین و هرکار دیگه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه سایت اینقد خاله زنک شده باردار خیلی کم شده..یادمه زمان بارداری همه درمورد همه چیز صحبت میکردن بغیر بارداری

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من که تو بارداریم وقتمو تلف کردم و از فرصتم استقاده نکردم شما مثل من نباشین از من بهتون نصیحت از بیس ...

از بیست هفته ادم سبکه میتونه کاری انجام بده من گذاشتم واسه ماه های اخر که اونم انقد سنگین شدم و کمردرد داشتم که نتونستم هیچ کاری بکنم ولی از بیست هفته ادم اماده میشه برای ماه اخر

منک کار خاصی نمیکنم همش تو عذابم شما بگید یاد بگیرم 😁

😂😂🤣❤️من خودمم کار خاصی نمی کنم

البته خییییلی کارم زیاده تقریبا کل روز درگیرم

ولی کلاس یوگای بارداری ثبت نام کردم برم

هرکدومتون سوال دارید من در خدمتم بیشتر تاپیکهای مادرانه میرم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دیگه سایت اینقد خاله زنک شده باردار خیلی کم شده..یادمه زمان بارداری همه درمورد همه چیز صحبت میکردن ب ...

وای آره

یادته قدیما بیشترش راجع به بارداری و بچه داری و چیزای واقعا مربوط به مامان و بچه بود

تاپیک میزدی کلی مامان میومدن 

الان فقط تایپیکای دعوا با مادرشوهر پربازدیدن

😂😂🤣❤️من خودمم کار خاصی نمی کنمالبته خییییلی کارم زیاده تقریبا کل روز درگیرمولی کلاس یوگای بارداری ...

خب بازم از من یه خط جلوتری 😅 من اینقدر از اول بارداری درگیر ویارو تهوعو مشکلای دیگ بودم ک از خودم فراموشم شده

خب بازم از من یه خط جلوتری 😅 من اینقدر از اول بارداری درگیر ویارو تهوعو مشکلای دیگ بودم ک از خودم ف ...

درکت می کنم

منم از هفته ۶ تا ۱۰ شدیدا تهوع داشتم و خییییلی بهم سخت گذشت🥺🥺🥺🥺

الان تهوع ندارم اما سوزش معده

به محض خوردن هر غذایی میاد سراغم

با این که همه ی تلاشم بر اینه غذای سالم بخورم

درکت می کنممنم از هفته ۶ تا ۱۰ شدیدا تهوع داشتم و خییییلی بهم سخت گذشت🥺🥺🥺🥺الان تهوع ندارم اما سو ...

من هیفده هفتمه تا هفته پیش داشتم 

برا سوزش فاموتیدین میتونی بخوری عزیزم

درکت می کنممنم از هفته ۶ تا ۱۰ شدیدا تهوع داشتم و خییییلی بهم سخت گذشت🥺🥺🥺🥺الان تهوع ندارم اما سو ...

ربطی به غذای سالم نداره گلم 

غذاهای اسیدی سوزش معده میارن

مثل مرکبات پرتقال لیمو و...

وای آرهیادته قدیما بیشترش راجع به بارداری و بچه داری و چیزای واقعا مربوط به مامان و بچه بودتاپیک میز ...

اره یادمه..من خودم بچه اولم تو سایت کلی مادر بود.بچه دومم هیچکس نبود تاپیک میزدم کسی اهمیت نمی‌داد هبچکس هم فکری نمیکرد...بعد سایت شد کلی بچه مدرسه ای ک میومدن راجب درس میپرسن و تاپیکای چرت و چیکار کنم دوست پسرم برگرده و...

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...