2777
2789
عنوان

ریاضی کنکور

33 بازدید | 5 پست

بچه ها چیکار کنم بتونم تست ریاضی بزنمممم توروخدا اگه راهی داره و خودتون واقعا تونستین درصد بالایی تو کنکور بزنید بگید 

راستی کلاس یازدهمم

.مُلتَفِت.

ریاضی فقط باید تست بزنی 

اگه صفر صفری مباحث پایه رو بخون حتی شده سوال تشریحی حل کن تا یکم اوکی شی بعد تست بزن 

اما اینکه همش فیلم ببینی بدون حل تست جواب نیس

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

ریاضی فقط باید تست بزنی اگه صفر صفری مباحث پایه رو بخون حتی شده سوال تشریحی حل کن تا یکم اوکی شی بعد ...

خب آخه میخوام تست بزنم ولی نمیتونم انگار ذهنم قفله یا مثلا تا وسطای حل میرم ولی نمیشه

.مُلتَفِت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آخه میخوام تست بزنم ولی نمیتونم انگار ذهنم قفله یا مثلا تا وسطای حل میرم ولی نمیشه

اشکال نداره ی کم حل کن پاسخنامه رو ببین بخدا دستت راه میفته بعد ی مدت دارم بهت جدی میگم من خودمم سال کنکورم همینجوری بودم ولی اینقدر تمرین کردم یکی از بهترین درصد های کنکورم همون ریاضی بود 

اشکال نداره ی کم حل کن پاسخنامه رو ببین بخدا دستت راه میفته بعد ی مدت دارم بهت جدی میگم من خودمم سال ...

ممنونم واقعا

میشه بگی از چه منبعی استفاده کردی؟

.مُلتَفِت.
ممنونم واقعامیشه بگی از چه منبعی استفاده کردی؟

من خودم ۹۶ کنکور دادم ولی خواهرم پارسال سه رقمی شد رتبش اون کتاب ای کیو میزد ولی نتونست همشو بزنه با مهر و ماه رو زده بود