2777
2789

لطفا راهنمایی کنید

یه بحثی پیش اومد بینمون و مقصر اصلی من بودم دلشو شکستم بدجوری

اونم گف دیگ تموم کنیم دیگ نمیکشم حوصله دیگ ندارم دیگ نمیخام

کلی حرف زدم باهاش و منت کشی و فلان معذرت خاهی

گفتم زمان بده  درست میشه

گف  اگرم ادامه بدم کم محلی میکنم بهت....

حالا چجوری رفتار کنم باهاش؟

مثلا هرروز پیام بدم بهش؟

لایک نکنید ممنون.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#همسرداری_مومنانه2

🔶 در یک خانواده خوب زن و شوهر هم در زمینه های مادی و هم در زمینه های معنوی به همه قله ها خواهند رسید.

⭕️ خیلی از افراد مذهبی فکر میکنن باید توی دنیا سختی بکشن تا در آخرت از نعمت های بهشتی برخوردار بشن!

🔹 نه اینجوری نیست. 

اتفاقا فقط کسانی توی زندگی آخرتی خودشون لذت میبرند که دنیای خوب و پر از لذتی رو تجربه کرده باشند.

بنابراین هیچ کسی سختی های زندگی رو به امید قیامت خوب تحمل نکنه.

🔶 بله رنج در دنیا هست ولی بسیاری از رنج هایی که ما آدما توی دنیا تحمل میکنیم الکی هست و میشه اونا رو نداشته باشیم.

خیلی از درگیری های بین زن و شوهرها دقیقا مصداق تحمل رنج های الکی هست!🙄

⭕️ وقتی آدم درست حرف نزنه و درست رفتار نکنه و بعد منجر به درگیری بشه خب چرا آدم نباید رفتارش رو درست کنه؟!

درست برخورد کن که رنج نکشی! خدا که نگفته تو در هر صورت باید رنج بکشی! 😊

#همسرداری_مومنانه3

🔶 بنابراین زن و مرد باید زندگی خودشون رو با هم بسازند و کاری کنند که اصلا توی زندگی خانوادگی رنج نکشند یا میزان رنج ها رو خیییییلی کم کنند.🌷

نکته بعدی اینه که آدم باید با وسوسه های ابلیس مقابله کنه. یعنی چی؟

⭕️ خیلی وقتا ابلیس میاد و زن و شوهر ها رو وسوسه میکنه و میگه: تو اشتباه کردی که با این زن ازدواج کردی! یا میگه تو اشتباه کردی با این مرد ازدواج کردی!

🔺 شما دو تا اصلا بهم نمیخوردید! شما اشتباهی با هم ازدواج کردید! اون برات شوهر نمیشه! چشم بسته انتخاب کردی حالا باید چوبش رو بخوری! 😈

خلاصه ابلیس رجیم هر لحظه دنبال اینه که آدم رو وسوسه کنه تا زندگیش رو بهم بزنه!

اینجاست که باید با وسوسه ابلیس مخالفت کرد. اما چطور؟

#همسرداری_مومنانه4

🔶❇️ ببینید هم خانم ها و هم اقایون باید این نکته خیییلی مهم رو تا آخر زندگیشون توی ذهنشون داشته باشند

👈🏼💥 اینکه ما آدما با هر کسی که ازدواج کردیم همون آدم بهترین فرد در دنیا بوده که میتونسته ما رو رشد بده💥 .

🔹 یعنی ما با هر کسی غیر از اون ازدواج میکردیم نمیتونستیم انقدر زمینه رشد داشته باشیم.

بله ممکنه یه نفر بگه من که با همسرم رشد نکردم! علتش اینه که شما حواست نبوده به زمینه های رشد

خدا زمینه برات میفرسته و این شمایی که باید از این زمینه ها استفاده کنی و رشد کنی.

☢️ مثلا ممکنه شما در وجود خودت خشم رو داشته باشی. خدا یه همسری بهت میده که مدام موجب میشه شما خشمگین بشی. اینجا زمینه مبارزه با نفس برات فراهم شده

اگه تونستی طی دوران زندگی خشم خودت رو کنترل کنی یه قدم رشد کردی و به خدا نزدیک شدی.