2777
2789

دو شب پیش خواب میدیدم دارم برگ های تر و تازه ی درخت انگور رو میچینم برای اینکه ببرم دلمه درست کنم
آخه من بی نهایت عاشق دلمه ام بعد ک از خواب بیدار شدم خیلی دلم دلمه میخاس با خودم گفتم کاش واقعی بود 😢 و فراموش کردم و رفتم پی کارم یهو شب دیدم تلفنم زنگ میزنه و مادربزرگ همسرمه جواب دادم و گفت عمه(عمه همسرم) برات دوتا ظرف برگ مو گذاشته گفته بده مریم خیلی دلمه دوس داره درست کنه پشمام ریخت از کجا فهمیده من ک ب کسی نگفتم خلاصه امروزم در خونمو زدن درو باز کردم همسایم یه بشقاب پررر دلمه بهم داد و رفت
برام خیلی عجیبه که هرچی دلم بخاد به هر طریقی شده بهم میرسه نمیدونم چرا واقعا
یبار داشتم با مامانم صحبت می‌کردم گفت جات خالی شعله زرد نذری آورد برام فلانی
منم خیلی دوس دارم تو دلم گفتم وایی دلم خاست باور کنید کل اون روز و فرداش از زمین و زمان شعله زرد می‌رسید دم خونم
پرنده ام از قفس فرار کرد بی نهایت ناراحت بودم هرشب خاب میدیدم یکی داره بهم یه قفس پر از انواع پرنده میده و میگه ناراحت نباش اینا همه برای تو و این خاب رو با همین جزئیات بالای ده بار دیدم
دلم آش میخاست از زمین و زمان اش می‌رسید
هردفعه این اتفاقا میوفته دلیلش چی میتونه باشه؟ برای شما هم افتاده؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دلت پاکه خدا دوستت داره😍

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

برای بقیه هم خواب ببینید به حقیقت می پیونده؟برای منم خواب ببینید😁😂

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواب شهود میبینم خواب بارداری دوستمو دیدم ی ماه زودتر 

خواب مرگ پدر بزرگ دوستمو دیدم و سه روز بعدش مرد 

خواب جسنیت بچمو دیدم خواب بارداری خودمو دیدم 

خواب مرگ چند نفر دیگه رو 

خواب در واقع گردش روح تو زمانه 

این منم از همه جا وا مانده….                                             

واسه ما نه تو مرمری .ما که مرمری نیستیم.ما هرچی بخواهیم بدتر ازمون دور میشه.سعی میکنیم به فکر چیزی ن ...

😂😂😂

جدای از شوخی واقعا چرا؟

ی علامت سوال گنده  دارم و نمیزاره بخابم😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من خواب شهود میبینم خواب بارداری دوستمو دیدم ی ماه زودتر خواب مرگ پدر بزرگ دوستمو دیدم و سه روز بعدش ...

یعنی چی گردش روح تو زمان؟

یعنی چرا باید اینطور اتفاقا برام بیوفتن؟

برای بقیه هم خواب ببینید به حقیقت می پیونده؟برای منم خواب ببینید😁😂

چجوری🤣

عکس بده شاید امشب دیدمت

دیگه بد و خوبش پای خودتا😂

دلت پاکه خدا دوستت داره😍

واقعا؟؟

نمیدونم چرا ذوق مرگ شدم کامنتت  رو دیدم

آخه هیچوقت اینجوری فکر نکردم چون ن اهل نماز روزم نه حجاب

بخاطر همین خودمو بنده خوبی نمیبینم

من الان دلم دلمه خواست چه کنم؟🥺

ببخشید🥺🥺🥺

کاش نزدیکم بودی می‌پخت ام می‌آوردم برات

واقعا؟؟نمیدونم چرا ذوق مرگ شدم کامنتت رو دیدمآخه هیچوقت اینجوری فکر نکردم چون ن اهل نماز روزم نه حج ...

وا مگه پاکی به نماز روزه هست.پاکی به صداقت و حق الناس را رعایت کنی.نمیدونم حواست به اطرافیانت باشه.در حد توانت  خوبی کنی .صدقه بدی به افراد ناتوان.و چیزای شبیه به اینها

یعنی چی گردش روح تو زمان؟یعنی چرا باید اینطور اتفاقا برام بیوفتن؟

یادمه توی برنامه ی زندگی پس از زندگی مرده گفت یه روز من هوس نون خامه ای کردم می گفت یهو یکی اومد بهم نذری نون خامه ای دید توی کما که بوده بهش گفتن چون دلت خواست برات فر ستادیم یه بار دیگه هم براش اتفاق افتاده بود می گفت هردوتا غذا اصلا یه جوری بودن که کسی اینارونذری نمیداد می گفت خودم نون خامه ای نذری رو دیدم تعجب کردم

شاید نماز نخونی یا حجاب نداشته باشی ولی دلت پاکه و خدادوستت داره حالا ببین اگ نماز اول وقت بخونی و حجاب رو رعایت کنی چه ها می بینی نماز خیلی مهمه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه