2777
2789
عنوان

این داستان خواب های سحر آمیز😁مرمری ام بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 3865 بازدید | 87 پست
سلام مرمری جان. یه سوال دارم ازت میشه جواب بدی؟ دخترمن الان ۶ونیم سالشه و میره کلاس اول.پارسال مهد ن ...

عزیرم حتما ببر دکتر گوش و حلق و بینی بزار یه عکس بنویسه و برید انجام بدید اگه خیلی بزرگ نباشه اصلا نیازی ب جراحی نیس یسری دارو میدن حل میشه

از من پسرم اول چندماه دارو خورد چون نشد جراحی کرد و اینکه ۷۰درصد راه تنفسیش بسته بود

نگران نباش انشالله ک عمل نخاد یا اصلا لوزه نباشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
واای مرمری من خیلی دوستت دارم

مرسییییی

لطف داری بمن

❤❤

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام

چشم اگه قابل باشم فرستادم

انشالله بهترین ها نصیبت شه

سلام خوبییییخیلی وقته نیستیکجایی دخترچه خبر

سلام خورشید خانممم

قربونت برممم🩵🫂هنوزم سرمو میگیرم بالاآسمونو نگاه میکنممم بی خبر نبودم ازت🫠همشم منتظر تولدفسقلیت بودم پارسال کیک تولدش شبیه کیک تولد من بود🥲😂منتظر بودم ببینم امسالم باهم تفاهم داریم🤭❤️

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

سلام خورشید خانمممقربونت برممم🩵🫂هنوزم سرمو میگیرم بالاآسمونو نگاه میکنممم بی خبر نبودم ازت🫠همشم م ...

عزیزمی لطف داری

جای خالیت حس میشد زیاااادددد

اوووه حالا کلی مونده تا خرداد دیروز داشتم تو خیابون راه میرفتم یه شمع گوگولی دیدم خیلی خوشم اومد خریدمش 

الان عکسشو میزارم

توخوبی؟بهترترشدی؟

اره خداروشکر بهترم

خیلی حال بدی بود الانم کم و بیش هست با کوچکترین تلنگر راجبه همون مسائل ماورایی ک تاپیک زدم بهم میریرم ولی بازم تونستم بخودم مسلط شم تا حدودی 

مگه میشه بدو بدو های اسفند باشه و آدم انرژی نگیره 

نمیدونی چقدر حالم خوب میشه تو این ماه یعنی عاشقشم انگار دل منم همراه درختا دوباره زنده و سبز میشه

توخوبی؟بهترترشدی؟

فک کنم نی نی یار خابه منتشر نکرد🤣

سلام خورشید خانمممقربونت برممم🩵🫂هنوزم سرمو میگیرم بالاآسمونو نگاه میکنممم بی خبر نبودم ازت🫠همشم م ...

اینم عکسش😁

خیلی جالبه

ما هم روز نیمه شعبان بود رفته بودیم سفر تو راه برگشت بودیم، دلم هوس رنگینک کرد در صورتی که شهری بودیم رنگینک به وفور پیدا میشه ولی اون روز نبود از شهر خارج شدیم رفتیم شهر بعدی رنگینک بود که گیرمون میومد خیلی زیاد بود

همه ی این رنگینک ها نذری بودن به مناسبت نیمه شعبان

خیلی جالبهما هم روز نیمه شعبان بود رفته بودیم سفر تو راه برگشت بودیم، دلم هوس رنگینک کرد در صورتی که ...

اخ خیلی می‌چسبه واقعا 

شله زرد

کیبوردم بیشتر کلمات رو عوض میکنه موقع تایپ 

عزیزمی لطف داریجای خالیت حس میشد زیاااادددداوووه حالا کلی مونده تا خرداد دیروز داشتم تو خیابون راه م ...

چش ماییی🫂🩵

پس چرامن فک میکردم همین روزاست🌚😂

اره خداروشکر بهترمخیلی حال بدی بود الانم کم و بیش هست با کوچکترین تلنگر راجبه همون مسائل ماورایی ک ت ...

خداروشکر عزیزممم همیشه به شادی وحال خوب🫠🌿واقعااین روزا هواش یه جوریه که صدتاجون به جونای آدم اضافه میکنه🙂امیدوارم یه سال پرازسلامتی واتفاقای خوب باشه براتون🍒❤️