2777
2789
عنوان

به نظر شما من لوسم واقعا

819 بازدید | 21 پست

ما دیشب عروسی یکی از همکارای همسرم دعوت بودیم 

حالا به صورت خیلی خیلی خلاصه بخوام بگم 

یکی از اساتید سال ها قبل همسرم رو هم اونجا دیدیم و از قضا منم اون آقا و پسرش رو از زمان دانشگاهم می‌شناختم یعنی از قبل ازدواجم

خلاصش اینکه ما بیشتر شب رو کنار این خانواده بودیم که شامل همین پدر و پسر و همسر و دخترشون بود و باهاشون معاشرت داشتیم

خلاصه اینا الان اصلا مهم نبود گفتم که یکم موضوع باز بشه

الان مسئله اصلی اینجاست که به گوش من رسیده دختر این خانواده حرف هایی پشت سر من زده و باعث شده از عصر بهم بریزم کلا 

و اولین چیزی که یادم اومد اینجا بود که بعد از کلی وقت بیام و حرف بزنم 

من نمی‌دونم دقیقا چیا گفته ولی چیزی که دوست من گفت مثل اینکه به نظرش من یه دختر لوس و بی دست و پا اومدم و حیف شوهر من که با یکی مثل من ازدواج کرده 

به نام خداوند رنگین کمان...

حالا چرا؟ این دقیقا حرف های دخترست👇

لب به چیزی نزده تا وقتی شوهرش واسش میوه پوست بگیره قاچ بکنه بده دستش دونه دونه

یکی اومده بهش گفته بریم برقصیم اون وقت این تو دهن شوهرش نگاه کرده ببینه اون چی می‌گه

چمیدونم نرفته واسه خودش غذا بکشه شوهرش رفته واسش غذا آورده تازه بهش ایراد هم می‌گیره😐

حالا منظورش از ایراد چی بوده 

همسر من یه مدل دسری آورده بود من گفتم اینو دلم نمی‌خواد یه چیزی که مثلا فلان باشه واسم بیار همین 😐😐😐

و هزارتا چرت و پرت دیگه 

آهان گفته از اول تا آخر چسبیده بود به شوهرش و با ما اصلا حرف نمی‌زد ولی با بابا و فلانی(داداشش) حیلی گرم می‌گرقت 😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا؟ این دقیقا حرف های دخترست👇 لب به چیزی نزده تا وقتی شوهرش واسش میوه پوست بگیره قاچ بکنه بده ...

اگر همسرت و خودت مشکلی ندارین پس نظر اون مهمه؟نه 

من به شخصه این سبکی نیستم مخصوصا مورد اول و سوم 

اما دلیلی نمیشه کسی با این نوع سبک قضاوت بشه هر چی 

ول کن 

پدر منم هیچوقت نمیرفت و مامانم براش غذا میورد 

مهم نیست بابا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حالا همه اینا واقعی بود یا الکی گفته بود😁

راجع به ميوه و غذا خب همین بوده ولی مگه چه اشکالی داره 

واسه رقص هم خب من اخلاق همسر خودمو می‌شناسم و می‌دونم همینجوری بلند بشم برم بعدا دعوامون می‌شه باید اجازه بگیرم ازش

حالا همه اینا واقعی بود یا الکی گفته بود😁

اهان گرم گرفتن هم خب من همون اول گفتم با دکتر و پسرش از قبل آشنا بودم و قاعدتا با اونا حس راحتی و حرف بیشتری واسه گفتن داشتم تا اون دختره از دماغ فیل افتاده 

ولی اتفاقا با مامانش من صحبت کردم و خیلی حرف زدیم با هم

اگر همسرت و خودت مشکلی ندارین پس نظر اون مهمه؟نه من به شخصه این سبکی نیستم مخصوصا مورد اول و سوم اما ...

نه ما مشکلی نداریم 

هم مدل من دقیقا همینه هم مدل همسرم که می‌خواد خودش همه کارهارو بکنه

نه ما مشکلی نداریم هم مدل من دقیقا همینه هم مدل همسرم که می‌خواد خودش همه کارهارو بکنه

خیلیم عالیه عزیزم 

پس نظر بقیه اصلااااا مهم نیست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

داره میترکه از حسودی وگرنه دلیل نداره انقد تو و شوهرتو زیر نظر داشته باشه اگه بازم دیدیش خودتو لوس ک ...

حالا اگه راجع به موقعیت این دختره برات بگم شاخ درمیاری که اصلا همچین ادمی چرا این چیزا باید واسش مهم باشه و بخواد ذهنشون درگیر کنه 

تقریبا یه آدم خفن تو کار خودش محسوب می‌شه 

که البته تا حد زیادی به لطف پول و حمایت پدر و مادرش به دست اومده

کار اون خانم اشتباه بوده ولی خب شما خودت چرا برای سرو غذا نرفتی خودت با همسرت باهم برید دیگ هرچی ام ...

کلا همیشه همسرم واسه من غذا می کشه تو مهمونی ها 

چه برسه که سلف باشه که اونو خودم هم اصلا خوشم نمیاد برم وسط کلی آدم غذا بیارم