2777
2789
عنوان

فردا میرم پیشواز رمضان😍🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 83 پست

منم بامیدخدا از فردا روزه میگیرم عاشق ماه رمضون ودعای ربنای افطار هستم خدایا شکرت که بمن توفیق عبادت وبندگی دادی .از همه ی عزیزان روزه دار قبول باشه طاعات وعباداتشون 

خب با بزرگای هم مسلک ایران هماهنگ کنن که خوبه .ولی با افغانستان یا عربستان به نظرم اشکال داره .بازم ...

ن ن اصلا ب کشور دیگ ربطی نداره و مستقلا اعلام میکنن هرکس خاست روزه میگیرع و ب گردنشون نمیزارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه...........هر سال منتظرشم و هر سال هم دست خالی برمیگردم  ولی خیلی دوسش دارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

به سنی و شیعه بودنه یا یه افق کشور؟ ما همسایه افغانی داریم با افغانستان عید فطر روزه میخوره ؟ مگه نب ...

عزیزم بستگی داره ب کسی ک ازش پیروی میکنی معمولا کسایی ک سنی هستن از کشور های سنی مذهب مث عربستان پیروی می‌کنند ولی من همیشه محض اطمینان دو روز یا یک روز قبل میگیرم فطر ک نمیش واقعا چون ریسک بالاست روز فطر هم حرام

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
عزیزم بستگی داره ب کسی ک ازش پیروی میکنی معمولا کسایی ک سنی هستن از کشور های سنی مذهب مث عربستان پیر ...

شما کارت درسته ولی اصلش رویت ماه هست حالا بزرگانشون بگن که مثلا تو ایران ماه دیده شده که خوبه و درست .ولی همسایه ما راحت با افغانستان میگیره  یاعید می‌کنه .کاری نداره‌ که بزرگانشون در مورد هلال ماه تو ایران چه نظری دارن.

سلام منم خدا را شکر سحری خوردم و دلم می خواد امروز را پیشواز برمخدایا شکرت

قبول باشه عزیزم 😍

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

چوت خیلی وقتا دولت ما بنابر هر مصلحتی ک خوددش میدونه پس پیش اعلام میکنه اهل سنت خودشون بررسی میکنن و ...

نه عزیزم اون ایران نیس که پس و پیش اعلام میکنه آمارش در اومده بود چند وقت پیش که عربستان از لج ایران پس و پیش اعلام میکرد، منطقش علم ریاضیات بود که درست از آب در نیومد