2777
2789

نمیدونم چش شده من نوزاد دارم نتونستم برم مادرم با شوهرم بردنش خواهش میکنم ی صلواتی دعایی چیزی بخونید هیچیش نباشه بچم ۷ سالشه 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
عزیزم پسر من دوبار بعد از ویروس این مدلی شد .درکت میکنم چقدر نگرانی انشالله زود خیالت راحت میشه

چرا اینجوری میشه ؟ خیلی نگرانم خیلی خوب شد پسرت؟

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش چیزی نگفته بود؟ 

ان شاءالله  ک گذرا باشه  و مشکلی نباشه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
عزیزم پسر من دوبار بعد از ویروس این مدلی شد .درکت میکنم چقدر نگرانی انشالله زود خیالت راحت میشه

خدا کمکش کنه بچم خیلی لاغره و ضعیف شده از صبح فکر کردم پاهاش گرفته کلی ماساژ دادیم بازی کردیم باهاش تعقییر نکرد الان بردش بیمارستان 

دو روزه خوب شد .از عوارض ویروس هست

خداروشکر که خوبه بستری کردید ؟ یا توی خونه اینجوری شد ؟ چیکار کردید 

قبلش چیزی نگفته بود؟ ان شاءالله ک گذرا باشه و مشکلی نباشه

ن هیچیش نبود فقط تب و بدن درد داشت

ن هیچیش نبود فقط تب و بدن درد داشت

خب همون ویروس لابد

تب نشانه عفونته 

ان شاءالله  خوب میشه  صدقه بدید

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
نه عزیزم .هیچ بستری نبود .فقط عوارض ویروس بود .نگران نباشین

عزیزم دیشب بچمو بردم اورژانس بیمارستان بستری کردند 

میشه بگی بچه شما چجوری نمیتونست راه بره تا چند روز طول کشید ؟

بچه من اول الائم  سرماخوردگی داشت تب کرد و بدن درد و دل درد و بعد تا دیروز ک پاهاش گرفته بود سخت راه می‌رفت 

عزیزم دیشب بچمو بردم اورژانس بیمارستان بستری کردند میشه بگی بچه شما چجوری نمیتونست راه بره تا چند رو ...

ببین پسر من تب های خیلی شدید میکرد و عفونت از گلوش میریخت .مثلا یک هفته شب و روز تب میکرد .وقتی که کم ‌کم تبش میوفتاد  و رو به بهبودی بود از فرداش پا درد هاش شروع میشد و حتی سری اول نمیتونست راه بره و ما با زود زیر بغلشو گرفتیم و دکتر بردیم و هم سن پسر شما بود و این قضیه واسه پارسال هست که دکتر گفت عوارض ویروس کرونا هست که میزنه به عضلات پا .و بعد دو سه روز کم کم خوب میشد و این اتفاق دو بار پارسال برای ما تکرار شد که دکترش میگفت فلج موقت و حتی میگفت بعضی ها چهار دست و پا میان انقدر پارو درگیر میکنه .....الان دکتر پسرتون چی میگه؟؟چرا بستری کردن؟؟؟