الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
عزیزم دیشب بچمو بردم اورژانس بیمارستان بستری کردند میشه بگی بچه شما چجوری نمیتونست راه بره تا چند رو ...
ببین پسر من تب های خیلی شدید میکرد و عفونت از گلوش میریخت .مثلا یک هفته شب و روز تب میکرد .وقتی که کم کم تبش میوفتاد و رو به بهبودی بود از فرداش پا درد هاش شروع میشد و حتی سری اول نمیتونست راه بره و ما با زود زیر بغلشو گرفتیم و دکتر بردیم و هم سن پسر شما بود و این قضیه واسه پارسال هست که دکتر گفت عوارض ویروس کرونا هست که میزنه به عضلات پا .و بعد دو سه روز کم کم خوب میشد و این اتفاق دو بار پارسال برای ما تکرار شد که دکترش میگفت فلج موقت و حتی میگفت بعضی ها چهار دست و پا میان انقدر پارو درگیر میکنه .....الان دکتر پسرتون چی میگه؟؟چرا بستری کردن؟؟؟