2777
2789

بعد دو ماه آموزشی گوشی میتونن داشته باشن یا میدونین کِیا میتونن گوشی داشته باشن و چجوریه

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

جدااا گوشی نمی برن؟دوست داداش من انقدددد سربازی اش راحت بود

تو خانواده ما کسی نرفته من ازون می‌شنوم.. 

اول که سربازی شو آوردن قوچان نزدیک مشهد باشه

براش تو اون شهر خونه گرفته بودن شبا رو میرفت خونه خودش

چون اهنا نماز و غیره بود میگفت کارش اینه که گلدون آب بده و همین کارای راحت..

گوشی ام داشت که!

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

جدااا گوشی نمی برن؟دوست داداش من انقدددد سربازی اش راحت بودتو خانواده ما کسی نرفته من ازون می‌شنوم.. ...

نزدیک باشه اره اوکیه حتی یک روز در میونم خونن گوشیم دارن 

ولی این خونشون اصفهانه الانم بعد آموزشی افتاده یگان ویژه هرمزگان💔

فکرنمیکنم گوشی بزارن ببرن داخل

اره دژبانی باید خاموش کنی تحویل بدی ولی دوست داشتم بدونم واسه یگان ویژه ام خب همینه یا چی

نزدیک باشه اره اوکیه حتی یک روز در میونم خونن گوشیم دارن ولی این خونشون اصفهانه الانم بعد آموزشی افت ...

اوتم دور بود نمیدونم چطوری اودنش نزدیک مشهد 

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..