2777
2789
خانم ۱۲ تا ۱۳ ساعت در طول نه ماه بارداری شاید پنج بار اتفاق بیفته نه سی روز بعدم شما مجاز به خوردن آ ...

ولش کن نمیفهمه

بذار جنینشو زجر بده فاز حوری بهشتی بگیره

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

😅🥴امروز بیمارستان آموزشی بودیم یک خانمه رو آورده بودن تو بارداری روزه گرفته بود از دو هفته پیش رفت ...

بعد فک میکنن ماها کافریم

خب عزیزم بزا بعد قضاشو بگیر مثل خیلیای دیگه

بدبخت اون‌جنین

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد فک میکنن ماها کافریمخب عزیزم بزا بعد قضاشو بگیر مثل خیلیای دیگهبدبخت اون‌جنین

آخه وقتی تو دوازده ساعت آب نخوری اون آب دور جنین کم میشه واقعا چرا حس میکنن باید انجام بدن خدا گفته بر زنی که شیر میده و باردار هست واجب نیست 🤦🏼‍♀️ واقعا برام عجیب هستن

😅🥴امروز بیمارستان آموزشی بودیم یک خانمه رو آورده بودن تو بارداری روزه گرفته بود از دو هفته پیش رفت ...

چقدر دلم به اون بچه تو شکمش میسوزه ک توشکم تا افطار باید منتظر غذا بمونه تا مامانش روزه رو بازکنه😥

چقدر دلم به اون بچه تو شکمش میسوزه ک توشکم تا افطار باید منتظر غذا بمونه تا مامانش روزه رو بازکنه😥

اون بچه از مواد مغذی بدن تغذیه می‌کنه مثل استخوان ها و دندان ها عضله ولی مادر باید خودش فکر کنه 

که با پوکی استخوان مشکلی نداره یا پوکی دندان 

و نخوردن آب هم باعث کم شدن آب دور جنین میشه 

طفلک اون جنین💔

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دقیقا الان چون خیلی از دکتر ها با قاطعیت منع میکنن! فقط چون اسمش روزه هست میشه بد!😐اما ۱۲,۱۳ ساعت ن ...

دقیقا

الان کسی هم که باردار نیست، دکتر که میری یه دلیل جور میکنه میگه از لحاظ پزشکی میتونی روزه نگیری، پارسال برای خودم اتفاق افتاد و گفتم من راحت ترم روزم را بگیرم