2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوس دارم بتونم بگیرم اما همینجوریش ضعف وسرگیجه دارم وقرص میخورم بخاطراون دیگ امسال کنسله

با این وضعیت درست نیست شما روزه بگیری 

اما خداروشکر من وضعیتم خوبه دلم نمیاد از دست بدم ماه رمضان رو🥲😍

با این وضعیت درست نیست شما روزه بگیری اما خداروشکر من وضعیتم خوبه دلم نمیاد از دست بدم ماه رمضان رو� ...

خداروشکر عزیزم انشاءالله بتونی بگیری 

منم دعا کن یکم حالم بهتر شه ازوفتی  باردارشدم دربو داغونم😅

خود خدا هم گفته روزه بر زن باردار و شیرده واجب نیس بعد امثال شما چه اصراری دارین اخه

درصورتی واجب نیست که برای سلامتی مادر و جنین مشکل ایجاد کنه خیلیا میگیرن روزه شونو و بچه هاشون هم از همه نظر عالی هستن

بگیر خودت و بچتو گشنگی بده برو بهشتقبول باشه

یعنی برای خود شما پیش نیومده که طی روز های عادی ۱۲,۱۳ ساعت ناشتا بمونی ؟ حالا برای آزمایش و تایمی که خواب هستی و...!

اون مشکلی نداره ولی این چون اسمش روزه هست مادر میشه بی عقل و روزه گرفتن هم میشه احمقانه و از روی خودخواهی!

الان کلا افرادی که روزه میگیرن متاسفانه کم هستن ولی قدیم حتی 25 سال قبل خیلی از باردارا روزه میگرفتن ...

دقیقا الان چون خیلی از دکتر ها با قاطعیت منع میکنن! فقط چون اسمش روزه هست میشه بد!😐

اما ۱۲,۱۳ ساعت ناشتا موندن برای آزمایش و... اشکال نداره 🤦🏻‍♀️😂

خداروشکر عزیزم انشاءالله بتونی بگیری منم دعا کن یکم حالم بهتر شه ازوفتی باردارشدم دربو داغونم😅

مرسی عزیزم 

احتمالا اوایل بارداریتون هست انشاءالله به سلامتی کوچولوتونو بغل بگیرید🥰 

بگیر خودت و بچتو گشنگی بده برو بهشتقبول باشه

😅🥴امروز بیمارستان آموزشی بودیم یک خانمه رو آورده بودن تو بارداری روزه گرفته بود از دو هفته پیش رفته بود تو پیشواز که بدنش عادت کنه 🤦🏼‍♀️ اومیدوارم خدا ازشون قبول کنه 

یعنی برای خود شما پیش نیومده که طی روز های عادی ۱۲,۱۳ ساعت ناشتا بمونی ؟ حالا برای آزمایش و تایمی که ...

خانم ۱۲ تا ۱۳ ساعت در طول نه ماه بارداری شاید پنج بار اتفاق بیفته نه سی روز بعدم شما مجاز به خوردن آب هستی ! 🤦🏼‍♀️اگه قصد دارید بگرید خب بگرید دیگه چرا علم زیر سوال میبرید کسی با روزه مشکل نداره وقتی برای مادر جنین مشکل پیش میاد میگن نگرید 😑