2777
2789

من رشتم علوم آزمایشگاهیه اوایل فک نمیکردم اینقدر کثیف باشع برا انتخاب رشته فقط هدفم این بود روپوش سفید بپوشم نمیفهمیدم دارم چیکار میکنم...

الان چند ماهه بیمارستان خصوصی کار میکنم عصرا منو گذاشته بخش میکروب..اوایل ذوق ده تومن خقوقی ک بهم میدادو داشتم ولی الان بعد چند ماه ب خودم اومدم

دیروز اونقدر شلوغ بود تعداد زیادی استول (همون نمونه مدفوع ) و یورین (نمونه ادرار) برام اومد...

نگم براتون از قیافه و مدلشون و اینکه باید ازمایششون کرد....

از دیشب افتادم رو استفراغ و اسهال و تب

واقعا پشیمونم تورو خدا برا ده تومن حقدق و ارزو روپوش سفید نکنین اینجوری با زندگیتون 

عزیزم چرا بدون تحقیق وارد رشته شدی 😔

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادت میکنی😭🤣علوم پزشکی همینه همه شاخه هاش

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

موافقم❤

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

الان اکثر پیراپزشکیا همینن دیگه محیط آلوده و صحنه های ناراحت کننده 

من از ترس اینا بهداشت عمومی انتخاب کردم که از همه شون تمیز تره محیط کارش 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

کلا روپوش سفید فقط زجره 

پیرا پزشکیا مث علوم آز پرستاری اتاق عمل مامایی و... همشون یکی از یکی بدتر 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یکی از نمونه ها تو سیستم دکتر براش تشخیص شیگلا داده بود... امیدوارم الوده نشده باشم هرچقد عادت کنی بازم تهش همینه .... عادت به چ فیمتی

دقیقا 

حالا این حداقل کمتر با بیمار درارتباطه تو بیمارستان هم زدن تو گوش استادمون هم یکی از پرستارا رو گاز گرفتن در حدی که خون میومد از شونش روپوشش قرمز شد کلا علوم پزشکی همینه