2777
2789

من ۵ روزه زدم ۱ سیسی

نصفش رف😐

چیکار کنم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا لب جذبش بالاس ببین فقط باید اب بخوری تا میتونی اب بخور تا جذب تشه دیگ و این ک باید قرص استامینوفون نمیدونم چرک خشک کن اینا بود گفت نخورین 

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

من ۲ سیسی چونه زدم ب ماه نکشید جذب شد

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
دفعه اول کامل جذب میشه

خب پس چی کنیم

گفته ۱۰ روز بعد برا ترمیم بیا

۱۰ روز بعدم برم که بار میخاد همین بشه که

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من نزدمولی مامانم زده و خوب ماندگاری داشته الان یه ساله که ژل رو زده ولی هنوزم خوب مونده

فیلری که زیاد بمونه خوب نیس 

خصوصا دفعات اول

اون قدیما بود که وقتی میزدن خیلی میموند 

اسم فیلراشو یادم‌رفته

کلا لب جذبش بالاس ببین فقط باید اب بخوری تا میتونی اب بخور تا جذب تشه دیگ و این ک باید قرص استامینوف ...

من سرما خوردم 

این مدت مجبور شدم کلد استاپ بخورم و یدونه استامینوفنم خوردم

ولی اب هم زیاد خوردم مثلا ۷ لیوان

من ۲ سیسی چونه زدم ب ماه نکشید جذب شد

جدددی😐

با فاصله زدی؟ یا همون اول ۲ سیسی

من سرما خوردم این مدت مجبور شدم کلد استاپ بخورم و یدونه استامینوفنم خوردمولی اب هم زیاد خوردم مثلا ۷ ...

اصلا ب من گفت از این قرصایی ک چرک خشک کنن و اینا اصلا نباید بخوری و ب هم ن فقط اون روز باید روزانه ۸ لیوان بخوری تا اب بدنت زیاد شه جذب زل کم بشه 

جدددی😐با فاصله زدی؟ یا همون اول ۲ سیسی

ن همون ۲ سیسی زدم گفت جذب شد بیا تمدید کن برای من شدیدددد کبود شد یک ماه کبودیش کشید تا خوب بشه بعد دبدم اصلا چیزی نمونده فقط کبودیه اس 🥲

اصلا ب من گفت از این قرصایی ک چرک خشک کنن و اینا اصلا نباید بخوری و ب هم ن فقط اون روز باید روزانه ۸ ...

برا تو چقد جذب شد و چقد موند؟

من اول ۱ سیسی زدم گفت ۱۰ روز گذشت بیا ترمیم

الان ۵ روز گذشته نصفش رفته دارم استرس گرفتم

کلی پول دادم فقط واسه ۳ روز خوشگلی🫠

برا تو چقد جذب شد و چقد موند؟من اول ۱ سیسی زدم گفت ۱۰ روز گذشت بیا ترمیمالان ۵ روز گذشته نصفش رفته د ...

بگم نزدیک ۸چ درصدش جذب شد دیگ نرفتم ترمیم پشیمون شدم واقعا..

منم نورامیس زدمم