2777
2789

الان حالم از زندگی بهم میخوره یه نفر بین بچه هاش فرق گذاشته ارث تقسیم نکرده دخترش حالا کولی بازی (قابل گفتن نیست اصلا😬) در می‌آورد که آره به من ارث نرسید و همه رو داداشام گرفتن و اِل و بِل... بابا.... من چیکار کنم برات به من میگی... اه ای کاش پام میشکست تو اون خراب شده نمی رفتم😫😩

همه میدونن که هیچ حقی هم نداره و داره شر و ور میگه داداشش همکار بابامه انقدر مرد متین و خوبیه که نگو جالب اینجاست خواهره میگه به داداشم نباید چیزی برسه و‌فلان! ولی داداشه هر وقت میاد خونمون مهمونی و اینا انقدر ازشون تعریف میکنه و هر وقت صحبت ارث میشه میگه باید به همه مساوی برسه و...😍

اصلا حالم بده الان یچی بگین حالم خوب شه

چیزایی که گفت رو نمیشه اصلا نوشت اینقد گاوه خواهره.... خلاصه که توروخدا سر ۴ وجب زمین و دارایی روی همدیگه رو زمین نندازین 🙏

کتابامم نمیتونم بخونم الان ذهنم مشغول شد😫

سلام دخترررررررررررم با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ظاهری رو باور نکن شاید واقعا برادره اونجوریه

نبابا میشناسیمشون بابام و عمو و عمه هام این مرده که میگم و خواهر برادراش کلا با هم بودن بچگی 

بالاخره ارث تقسیم شد یا قراره تقسیم شه؟ اگه تقسیم کردن و به خواهره چیزی ندادن، خب حق داره شاکی باشه. ...

نبابا هنوز مادر و پدرشون در قید حیاته ن ب داره ن ب باره 

وا چشه دختره

داشت منو میخورد من گفتم من چیکار کنم برا من میگی ولش کن ادامه نده هی بهش میگفتم مگه ول میکرد الان مامانم میگه چرا ناراحتی