2777
2789

بچه ها من با یکی توی رابطم ک فامیلیم

جدا شدم.اون مجرده.و از من بزرگتره.اگه میخواین داد و بیداد کنید باید بگم ک اون پیگیر من بود نه برعکس

من یه پسر هفت ساله دارم

ما حدود هشت ماهه ارتباط داریم

پسرم وقتایی ک پیش خانواده پدریشه من میتونم اونو ببینم

من از لحاظ اجتماعی ازون تحصیلات و شغلم بالاتره خیلی

قیافم خدارو شکر خیلی خوبه و یکی از ملاک های مهم برای ازدواج برای اون پسر قیافس (مامانش میگفت )

دارایی ک داریم هم مساوی هست.هرچند خانواده اون پولدارترن و در عوض من حقوقم دوبرابر اونه

با این تفاسیر ما اشنا شدیم و اولش من میخاستم ببینم قصدش چیه اما خیلی از راه بدی وارد شدم هی گفتم اگه وابسته شدیم چی اگه یکیمون بخاد ازدواج کنه چی و من دیگ نمیخام ازدواج کنم و....

اونم گفت اگع یکیمون خاست ازدواج کنه اون یکی بی دردسر میپذیره و ازین حرفا

هشت ماهه باهمیم و خیلی دوسش دارم خدارو شکر نه قهر نه دعوا نه مشکلی.....

دلم میخاد باهم ازدواج کنیم اما بروی خودم نمیارم اون چندبار پرسیده اگه ازدواج کنی بچت باکی میمونه گفتم باخودم دوباره گفته مسئولیتش باکیه گفتم باخودم....

گفتم چرا میپرسی گفت همینجوری

انگار اونم دوست داره ازدواج کنیم اما از بچه داشتنم میترسه...

الانم ک درارتباطیم اصلا دوست نداره بچم ببینتش یا بفهمه بامنه

نظر شما چیه.من دلم میخاد ازدواج کنم اما تا با اونم نمیتونم روی کسی فکر کنم و کس دیگ ای رو هم نمیخام

ببین بچت برات مهمتره یا ازدواجت

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم حالا یا طلاق گرفته باشم یا خدایی نکرده زبونم لال همسرم فوت کنه و بچه م کوچیک باشه محاله ازدواج کنم به هیچچچچ عنوان 

حتی اگر طرف بگه بچه ت با ما زندگی کنه 

هیچ مردی و هیچ زنی بچه ی کسی رو نمی‌خواد 

ببین بچت برات مهمتره یا ازدواجت

خب من هیچجوره نمیتونم بچمو ول کنم و اگه کسی منو بخاد بچمو نخاد قبولش نمیکنم

اما بچه ی من خیلی وقتا پیش پدرشه.و پیش مادر خودمم میمونه.وابستگی عمیقی بمن نداره ک بگی ازم یه لحظه هم جدا نشه

و بزرگ و آرومه شر نیست و....

ولی اون درمورد هیچی دیگش نمیپرسه فقط میگه بچه با کیه

خب الان داری میبینی اونموقع هم همینجوریه دیگ🥺

من باشم حالا یا طلاق گرفته باشم یا خدایی نکرده زبونم لال همسرم فوت کنه و بچه م کوچیک باشه محاله ازدو ...

خیلیا با بچه ازدواج کردن طرفشونم ادم خوبی بوده بچه مشکلی نداشته......

خب چرا حرفتو واضح نمیزنی بگو من ازت راضیم ودوستت دارم تواین چن وقتم شناختمت دوس دارم ازدواج کنیم اگر ...

دقیقا 

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️
نمی‌فهمم اگه قصد ازدواج نداشتی پس چرا باهاشی،،،،

چون من یه ادم تنهام ک جوونم و احساس تنهایی میکنم اما دیگ میترسیدم ازدواج کنم اونم فامیلمه و آبروم براش مهمه و ادم مطمئنی هست و دوسش داشتم و دارم.....

خیلیا با بچه ازدواج کردن طرفشونم ادم خوبی بوده بچه مشکلی نداشته......

ولی من هر کسی دیدم با وجود بچه ازدواج کرده همشون مشکل داشتن 

تو دوست و آشنا زیاد دیدم متاسفانه 

فقط یه مدت بچه رو خواستن