2777
2789
عنوان

ازم میپرسه بچت بعد از ازدواجت با کی می مونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 98 پست
خب چرا حرفتو واضح نمیزنی بگو من ازت راضیم ودوستت دارم تواین چن وقتم شناختمت دوس دارم ازدواج کنیم اگر ...

میترسم همین ارامش سطحی ک این مدت داشتیم با این حرف از بین بره اگه اون بگه نمیخام من دیگ نمیتونم باهاش همینجوری ادامه بدم و دلسرد میشم ....

و کس دیگه ای رو نمیخام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا حرفتو واضح نمیزنی بگو من ازت راضیم ودوستت دارم تواین چن وقتم شناختمت دوس دارم ازدواج کنیم اگر ...

و دوست دارم اگه حرف ازدواج باشه اون مطرح کنه نه من

من زنم اون مرد هست

کسی که بچتو که از گوشت و خون خودته رو دوست نداره خودتم دوست نداره باید بزنی در  ... پرتش کنی بره

مادر یا پدریم که بخواد بچشو به خاطر ی پسر یا زن دیگه ول کنه اسمش دیگه مادر یا پدر نیست ببخشید که بهت رک میگم یعنی اگه به خاطر اون بچتو بسپری دست کس دیگه یا ولش کنی از ... کمتری

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

میترسم همین ارامش سطحی ک این مدت داشتیم با این حرف از بین بره اگه اون بگه نمیخام من دیگ نمیتونم باها ...

عزیزم توکه کم سنوسال نیستی چرا داری خودتو گول میزنی وقتی نخوادت دیگ چ ارامشی 

ببین بچت برات مهمتره یا ازدواجت

اگه بچش براش کم اهمیت تره خب پس بیخود کرده بچه بدنیا آورده

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اون چون مجرده و بچه نداره،،براش سخته بچه تو رو قبول کنه،یکی از اقوام ما بچش دست پدرشه،،ازدواج کرد با یه پسر مجرد،میگه حتی ناخواسته پیشش اسمشو میارم شوهرم بهم میریزه در حالیکه تا بحال حتی ندیدش

پدر بچه ازدواج کرده ؟

اگه نکرده باشه و هم می‌کنه...

شما بخاطر بچه مجبور نیستید یه عمر تنها باشید 

بچه وقتی پیش خانواده پدریش و مادریش است 

خب اگر ازدواج کردین با خانواده همسر قبلیت 

صحبت کن مثلا دو روز در هفته پیش شما باشه و بقیه اش با پدرش و خانواده پدریش

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
کسی که بچتو که از گوشت و خون خودته رو دوست نداره خودتم دوست نداره باید بزنی در ... پرتش کنی برهمادر ...

عزیزم من ب هیچ وجه بچمو ول نمیکنم اگه میخاستم ولش کنم ک حضانتشو نمیگرفتم

ولی خب اونم حق داره مجرده خودت فک کن بخای با بچه یکی دیگ زندگی کنی

اون منو میشناسه بچمو ک نمیشناسه

مث اینه ک اون بیاد بگه مادرم از گوشت و‌خون منه باید باما زندگی کنه اگه منو دوس داری بپذیر!!!

من توقع ندارم راحت قبول کنه اما امیدوار بودم سعی خودشو بکنه بچمو ببینه درموردش بپرسه و اشنا بشه با خلقیانش

سریعتر تکلیفت و مشخص کن متاسفانه دل و زبونت یکی نیست و اون طرفم گیج کردی ،یعنی چی بهش گفتی ازدواج نمیخوام الان میگی دوس دارم ازدواج کنم علم غیب که نداره و اینکه سریعتر تکلیف رابطت و مشخص کن این خواستگارا تا ابد برات نمیمونن و بعدا چو میوفته فلانی نمیخواد ازدواج کنه و دیگه کسی طرفت نمیاد.

بستگی داره به خودت که چقدر وابسته ی بچتی

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞