2777
2789

دوستان صبح میخوام برم یه مدرسه گفته بیا برای صحبت نهایی و ببینیم قرار داد ببندیم.دوبار کلیپ و تدریس حضوری داشتم.

میخوام بدونم چی باید بپرسم.چه چیزایی مهم باشه برام.حقوق رو چقدر میگن.

فوق لیسانسم و ده سال مدرس دانشگاه دولتی بودم حق التدریس

خدایا مددی...

وقتی مدرس دانشگاهی پس تعارف و رودرواسی با کسی نداری ببین چقدر راضیت میکنه همونقدر بهشون بگو 

بیمه میخوای بپرس نمیخوای که هیچی

اگه جدی و سختگیری بگو مثلا بگو من نمره بیخود نمیدم و اگه سیاست مدرسه تون اینجوریه که چون پول میدن نمره میگیرن من نیستم (حالا نه اینکه با این لحن بگیا محترمانه بگو)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مدرس دانشگاهی پس تعارف و رودرواسی با کسی نداری ببین چقدر راضیت میکنه همونقدر بهشون بگو بیمه میخ ...

اهان.ممنون.حقوقشون نمیدونید چقدره

خدایا مددی...
اهان.ممنون.حقوقشون نمیدونید چقدره

خیلی کمتر از دولتی چون باید براشون بصرفه فامیل شوهرم دیپلم داره تو دوتا مدرسه درس میده من همیشه میگم بیچاره پدر ومادر که فکر می کنن بچه رو جای خوب ثبت نام کردن دختره حتی در دانشگاه رو هم ندیده چه به تربیت معلم