2777
2789
عنوان

مزون ساناز رجبی کلاهبرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیار سال که کمتر گرونی بود ۳ میل پول دوست مامانمو خوردن رفت فتا گفتن ولش کن اینقد از این پرونده ها ه ...

نه پیگیر بشی میشه دهنشو سرویس کرد کلا کسب و کارشو منحل کرد 

یکم باید خرج کرد شکایت کرد

ادرس سایتش ادرس پیجش mezonesanazrajabi_من پیگیر حروم خوریش هستم و بیخیالش نمیشمبرای سایت نماد اعتماد ...

سلام شما شکایت کردین نتیجه گرفتین

منم از مزون کیاناز با مدیریت گنجی خرید کردم کلاهبرداره

سلام شما شکایت کردین نتیجه گرفتینمنم از مزون کیاناز با مدیریت گنجی خرید کردم کلاهبرداره

دوستان هواستون باشه از مزون کیاناز که کلی هم فعالیت داره تو روبیکا اکثر اجناس از زنانه مردانه کودک کیف کفش همه چی داره خرید نکنید هم اعضاش فیکن هم دزد و کلاهبرداره الان نزدیک یک ماهه حدود ۳تومن از من گرفته نه بسته فرستاده نه هیچی تازه فهمیدم نه فقط پول من پول خیلیارو خورده ادمینش یکسره آنلاینه و داره دزدی میکنه پول ملت بیچاررو الان یک ماهه میگه مدیریت چک میکنن