2777
2789
عنوان

نمونه دولتی

621 بازدید | 71 پست

میشه کمک کنید 

واقعا گیج شدم نمیدونم چجوری بخونم داخل این زمان باقی مونده ...

برا رشته تجربی میشه کمک کنید تست های علوم رو تا هشتاد درصد میزنم ولی ریاضی واقعاااااااا اصلااااا نمیتونم

خواهر منم امسال قبول شد برای دهمهرچیزی ک بلدی و خوب میزنی رو اونا کار کن قرار نیس ک همه ی درسارو بال ...

عزیزم میشه بگید روزانه چقدر تست میزد و برای نمونه چقدر ریاضی و علوم رو پاسخ داد 

آخه برای رشته تجربی ریاضی ضریب سه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگید روزانه چقدر تست میزد و برای نمونه چقدر ریاضی و علوم رو پاسخ داد آخه برای رشته تجربی ...

تست اینا هیچی نزد حتی از قبل هم نمیخوند

از امتحانات خرداد ک تموم شدن چندروز بعدش رفت ازمون داد قبول شد

ینی هر چی برا امتحانا خونده بود همونا بود

تا میتونی بخون و تست بزن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

از کتب تست. های خیلی سبز به علاوه 31 استان هوش تحلیلی و.... تهیه کن بعدشم حتما آزمون قلمچی شرکت کن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

ببین من ریاضی نمونه قبول شدم

از همین عید بشین تستای علوم و ریاضی بزن

روزی 5 تا علوم، 5 تا ریاضی، 2 تا زبان، 3 تا عربی، 2 تا دینی، 3 تا اجتماعی

آزمون های سال قبل رو دانلود کن و هر هفته یدونه آزمون کامل رو جواب بده و حتما پاسخنامه اش رو چک کن و اشکالاتت رو رفع کن

تا میتونی ریاضی کار کن و نکته هاشو از معلمت بپرس

علوم بخش زیستش و فیزیکش رو کار کن 

سوالی داشتی درخواست بده صحبت کنیم

من خودم هیچ کدوم از این کارا رو نکردم فقط هفته اخر نمونه سوالاشو چک کردم

اما خب وضعیتم تو دهم خیلی افت کرد چون بلد نبودم درست درس بخونم

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

تست اینا هیچی نزد حتی از قبل هم نمیخونداز امتحانات خرداد ک تموم شدن چندروز بعدش رفت ازمون داد قبول ش ...

👍👍👍👍 منم کار خاصی نکردم و نمونه رشته تجربی قبول شدم و  نفر دومم بودم ....ولی من قبولی پارسال نیستم 

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

من شانسی میزدم همه تست هارو (حس شیشم قویه) قبول شدم ولی حوسلم نشد نرفتم😁😁

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

من شانسی میزدم همه تست هارو (حس شیشم قویه) قبول شدم ولی حوسلم نشد نرفتم😁😁

حوصلت نشد!!

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!