2777
2789
عنوان

نمونه دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 71 پست
ببین من میخوام پسرم ششم قبول شه سمپاد چکار کنم؟

تست های قلمچی عالی هستن درکنارش جزوه های نشر ایکاد اگه اسمش رو درست بگم خیلی خوبن واسه من خیلی گرون بودن نتونستم بخرم اگه شما تواناییش رو داری براش بخر 

بگم شناسایی میشم

عدد منطقه ات+ اسم مدرسه ات از اخر به اول🙂😂😂

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصلت نشد!!

آره چون راهمون از اون مدرسه ای قبول شده بودم دور بود

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

محاله مگه از فرانسه باشی

حالا دیدی که شده

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

آره چون راهمون از اون مدرسه ای قبول شده بودم دور بود

کار خوبی کردی نرفتی

منم راهم دوره عذابه برام

رشتت چی بود؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

اسی آدم اگ خودش بخواد و بخونه قبول میشه مدرسه و اینا به نظرم تاثیر ۱۰۰ ندارن!!

من سمپادیم و بعضیا هستن تو مدرسه ک اصلا پزشکی قبول نمیشن یا رتبشون خوب نمیشه و درحد پرستاری ایناس..اگ خدایی نکرده به احتمال ۱دهم درصد قبول نشدی ناراحت نشو چون تو مدارس سمپاد و نمونه اتفاق خاصی نمیفته حداقل برا من اینجوری بوده..

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

اسی آدم اگ خودش بخواد و بخونه قبول میشه مدرسه و اینا به نظرم تاثیر ۱۰۰ ندارن!!من سمپادیم و بعضیا هست ...

موافقم👍

من الان با اینکه مدرسه معمولی هستم آزمون های مازم رو همش رتبم زیر 100 هس

کار خوبی کردی نرفتیمنم راهم دوره عذابه برامرشتت چی بود؟

آها موفق باشی

ریاضی