2777
2789
عنوان

حاجت داری بیا

121 بازدید | 18 پست

کامنت بذار،

من براتون سوره کافرون،فلق،ناس،توحید میخونم و از طرفتون هدیه میکنم به اهل بیت و پیامبران.

شما هم حداقل یک توحید به نیت سلامتی و شادی و ظهور امام زمان بخونید🙂‍↔️😍❤️❤️

✨️«امام محمد باقر علیه‌السلام»:

الدّعاُ یرُدُّ القضاءَ وَ قَد اُبرِمُ اِبراماً!

دعا (آنچنان است) که مقدّرات حتمی الهی را دگرگون می‌کند!

إنَّ اللهَ یحِبُّ مِن عِبادِهِ كُلَّ دَعّاءٍ.

خداوند، بندگان همیشه دعاگو و نیایشگر خود را دوست می‌دارد.

ولاتُحقِّروا صَغیراً مِن حَوائِجِكُم، فَاِنَّ اَحَبَّ المُؤمِنینَ اِلَی اللهِ تَعالی أَسأَلُهُم.

حاجت‌های کوچک خود را خُرد و ناچیز نشمارید. در نزد خدای متعال محبوب‌ترین مؤمنان آن کسی است که بیش از همه حاجت‌ها و خواسته‌های خود را از خداوند مسألت می‌نماید.

✨️«امام موسی‌ كاظم علیه‌السلام»:

مَن دعاِ لإخوانِه مِنَ المُؤمنین وَ المؤمناتِ و المُسلمین والمُسلماتِ وَكَّلَ اللهُ بِهِ عَن كُلِّ مؤمنٍ مَلَكاً یدعولَه.

کسی که برای برادران و خواهران مؤمن و مسلمان خود دعا کند خداوند از طرف هر یک از آنان مَلَکی می‌گمارد که همواره برایش دعا نمایند.

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای برگشتش و اینکه عاشقم بشه دعا کن🥲❤️

عزیزدلم خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

التماس دعا

محتاجم به دعا جانم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️

لطفا برامون دعا کن مشکل نامزدم حل شه بتونیم عقد کنیم🥲

خوندم برات عزیزدلم.ان شاء الله حاجت روا باشی و مشکلاتتون حل شه😍😍❤️❤️