2777
2789
عنوان

آثارمخرب عروسک های باربی

444 بازدید | 33 پست

ک همه میبینیم داره اثار بدش رو ب جوان و نوجوانان الانمون میذاره بصورتی ک همه کم بود اعتماد بنفس/خود کم بینی/بی عیب و نقص بودن/عمل های افراتی/انسان را کالا. کردن/عروسک شدن/کمرباریکی و لب شتری کردن همه از چیه غیر عروسک و فیلم و بزنامه کودک های مخرب.....

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولین مرحله پذیرشه و اینکه شما کسیو مقصر ندونی

نمیشه بگی هیچ خوشگلی نباشه که من یه وقت وسوسه نشم برم عمل کنم

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

رو من تاثیری نداشته تنها عمل زیباییم لازک چشمم هست😬

تو کل فامیلمونم یدونه عملی نداریم😵‍💫

بنظرم به این مرتبط نیست

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اتفاقا لب باربی ها شتری نبود

حالا اون موقع که عروسک خرسی مُده مردم میرن خودشونو شبیه خرس میکنن؟!

چه ربطی داره مگر آدمیزاد شعور نداره؟!

علت این عمل ها نگاه زیبایی شناختی دنیاست که تغییر کرده و افرادیو به عنوان زیبا معرفی کردن و بقیه تلاش میکنن شبیه اونا بشن .

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
من خودم ب شخصه عروسک باربی داشتم ، ولی همچین تاثیری نداشته روم

برای بقیه داشته..چرا انقدر پیکرتراشی و عمل فقط هم سن کم انجام میدن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
رو من تاثیری نداشته تنها عمل زیباییم لازک چشمم هست😬تو کل فامیلمونم یدونه عملی نداریم😵‍💫بنظرم به ا ...

هست گلم عمل های زیبایی فاجعه بار

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

عزیزم اگه عروسک های باربی  همچین تاثیری داشت اولین تاثیرشو باید روی سازنده همین عروسک ها یعنی کشورهای اروپایی و غربی میزاشت

ولی میبینی ک فقط داخل ایران همچین حجمی از عمل های زیبایی و ارایش زیاد هست و خارجیا اکثرا نچرالن و عمل زیبایی بینشون کمه 

قبل از تاپیک زدن یکم تفکر کنین

در ضمن افراط درسته

خب که چی کمر باریک و لب دیگران به شما چه ضرری میزنه شما دوست نداری انجام نده

ب من ضرر نرسونده فقط عروسکا عملی تو خیابون زیاد شدن.ک ادم دلش میسوزه برای این افراد ک با جونشون بازی میکنن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

باربی ها لب شتری نیستن که بعدم تو فیلم سینماییش باربی چاق و باربی سیاه پوستم بود ما هم داشتیم چرا رو ما اثر نکرده اونا خودشون عمل دوست دارن بکنن ربطی نداره 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌