ک همه میبینیم داره اثار بدش رو ب جوان و نوجوانان الانمون میذاره بصورتی ک همه کم بود اعتماد بنفس/خود کم بینی/بی عیب و نقص بودن/عمل های افراتی/انسان را کالا. کردن/عروسک شدن/کمرباریکی و لب شتری کردن همه از چیه غیر عروسک و فیلم و بزنامه کودک های مخرب.....
به نظرم هرچی هست به برنامه ها مسیر درست زندگی کردن میده من خودم از وقتی کارتون های باربی ، خیمه شب بازی های باربی تو آپارات دیدم تصمیم گرفتم آرایش کنم به خودم برسم میدونید که باربی یعنی روح آمریکایی ، و دختر آمریکایی صاحب عروسک باربی و بیننده کارتون های دیزنی بقیه دهاتی گوز سر کوچه هستند تنه لش پخمه وراج فاسد عر میزنن رحز می خونن تنه لش تنبل ج.نده خاله زنک با اون شوهر بی فرهنگ پخمه اش 24 پای گیم 24 پای آیینه سنگین تر از اون هم بلند نکردن تنه لش وراج پخمه گوز بی سواد ما بالغ شدیم یعنی یا سالمند خرفت دورمون یا زن شوهر تنه لش خاله زنک بی سواد دهاتی منگل کودن ابله پخمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.