2777
2789
عنوان

آثارمخرب عروسک های باربی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 33 پست

به نظرم هرچی هست به برنامه ها مسیر درست زندگی کردن میده من خودم از وقتی  کارتون های باربی ، خیمه شب بازی های باربی تو آپارات  دیدم  تصمیم گرفتم آرایش کنم به خودم برسم میدونید که باربی یعنی روح آمریکایی   ، و دختر آمریکایی  صاحب عروسک باربی و بیننده کارتون های دیزنی بقیه دهاتی گوز سر کوچه هستند تنه لش پخمه وراج فاسد عر میزنن رحز می خونن تنه لش تنبل ج.نده خاله زنک با اون شوهر بی فرهنگ پخمه اش 24 پای گیم 24 پای آیینه سنگین تر از اون هم بلند نکردن تنه لش وراج پخمه گوز بی سواد ما بالغ شدیم یعنی یا سالمند خرفت دورمون یا زن شوهر تنه لش خاله زنک بی سواد دهاتی منگل کودن ابله پخمه 

عزیزم اگه عروسک های باربی همچین تاثیری داشت اولین تاثیرشو باید روی سازنده همین عروسک ها یعنی کشورها ...

چون اروپا وقتی بزرگ میشن هرکسی سمت علاقه خودش میره و براش کار و موقعیت فراهمه و از همون طریق میتونه یه زندگی خوبو ازش بسازه

ولی اینجا خبری از علاقه و استعداد نیست . مجبورن خودشونو با توجه به این معیارا خوشگل کنن که شوهر کنن چون واقعا مسیر دیگه ای نیس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اروپا وقتی بزرگ میشن هرکسی سمت علاقه خودش میره و براش کار و موقعیت فراهمه و از همون طریق میتونه ...

اره درسته حرفت  خیای چیزها دخیله

یکی دیگ از دلایلشم اینه ک اینجا نگاه جنسی بیش از اندازه ب زن میشه و ب خاطر همین زن ها باید خودشونو زیباتر کنن

مثل یک. کالایی ک باید زرق و برق کنه تا به چشم بیاد

ولی اونجا با هر نژاد و چهره ای خودشونو دوست دارن 

اره درسته حرفت خیای چیزها دخیلهیکی دیگ از دلایلشم اینه ک اینجا نگاه جنسی بیش از اندازه ب زن میشه و ...

اره درسته

ولی زیبایی یه دختر همیشه مورد توجه مردا بوده فرقیم نداره اروپا باشه یا ایران

در ضمن جامعه درکلیه امور به دخترزیبا فرصت های بیشتری میده تا دختر سطح متوسط