2777
2789
عنوان

آثارمخرب عروسک های باربی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 33 پست

😕😕😕😕

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ب من ضرر نرسونده فقط عروسکا عملی تو خیابون زیاد شدن.ک ادم دلش میسوزه برای این افراد ک با جونشون بازی ...

اونا یک انسان عاقل و بالغن که انتخابشون اون عمل های زیبایی بوده 

احتیاج به دلسوزی ما ندارند

به نظرم اوم ۹۰۰ هزار دانش آموزی که به خاطر فقر امسال ترک تحصیل کردن خیلی خیلی بیشتر احتیاج به دلسوزی دارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یکی لبش خدادادی بزرگ باشه تو با این طرز حرف زدنت بهش توهین کردی، یعنی چی لب شتری 😄

وقتی خودت از نظر فرهنگی مشکل داری لازم نیست شرکت های بزرگ و آدم های کشورت رو زیر سوال ببری 😘

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
عزیزم اگه عروسک های باربی همچین تاثیری داشت اولین تاثیرشو باید روی سازنده همین عروسک ها یعنی کشورها ...

همینو بگو

عمل زیبایی زیاد درسته بده

ولی نمیدونن چیو باید به چی ربط بدن😂

دلشون میخواد همین جوری ی چی بگن

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
هست گلم عمل های زیبایی فاجعه بار

نه واقعا ربطی به این نداره البته نظر خودم رو گفتم گویا اکثرا اتفاق نظر دارن دوستان ..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خب عزیزان من اشتباه کنم درسته حرفم بی ربط و درسته

ایا هرکدوم ازشمااا فیلم پیکر تراشی و عمل سینه و باسن دیدین؟؟؟

چرا باید کشور ما این باشه بخدا کشور های اروپایی این مدل افراد قفل هستن فقط توی فیلم های مستهجن و کاباره ها ازشون هست

کشور تاجیکستان غیرا نزدیک خودمونن یا هند یا کشورهای پایین رده چرا هیچ خبری نیست....

اینستا پرشده خیابونا پر مطب ها پرررر

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
خب عزیزان من اشتباه کنم درسته حرفم بی ربط و درستهایا هرکدوم ازشمااا فیلم پیکر تراشی و عمل سینه و باس ...

خب عروسک باربی تو این کشورهایی که نام بردی بیشتر از ایرانه که!😂 پس چرا اونجا تاثیر نداشته؟ 

چون در کشور جهان سومی زندگی میکنیم که همچنان ارزش زن به زیبایی و وسوسه انگیز بودنشه نه عقل و تحصیلات ...

اینم یکیشونه من ی دکتر و پروفسور رده بالا ک برای استاد های روان شناسی حرف میزد و مقاله نویسی میکردن فهمیدم ک بلهههههه بی غیب و نقص بودن هم یکیشونه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
خب عزیزان من اشتباه کنم درسته حرفم بی ربط و درستهایا هرکدوم ازشمااا فیلم پیکر تراشی و عمل سینه و باس ...

خب اگه به خاطر عروسک باربی بود که باید روی اونها هم تاثیر میذاشت پس به خاطر این نیست 

خب عروسک باربی تو این کشورهایی که نام بردی بیشتر از ایرانه که!😂 پس چرا اونجا تاثیر نداشته؟

ن جانم ن گلم نیست انقدر ک دست بچه های ما بوده.اسباب بازی ارایشی و لباس باربی فقط ی تبلیغ کاذب ...کشور چین این عروسک رد کردن همون کشور ربات انسان ساز و لجن خوار ها این عروسک رد کردن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
خب اگه به خاطر عروسک باربی بود که باید روی اونها هم تاثیر میذاشت پس به خاطر این نیست

باربی ی روزنه ای ازش بود در دریای بی کران شستشویی مغزی ک من عنوان کردم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
عزیزم اگه عروسک های باربی همچین تاثیری داشت اولین تاثیرشو باید روی سازنده همین عروسک ها یعنی کشورها ...

البته فقط هم داخل ایران نیست شرقی ها هم مثلا کره زیاد عمل میکنن جوری که تقریبا بیشترشون حداقل عمل بینی و چشم رو انجام دادن 

ولی خب ربطی به عروسک های باربی نداره 

ن جانم ن گلم نیست انقدر ک دست بچه های ما بوده.اسباب بازی ارایشی و لباس باربی فقط ی تبلیغ کاذب ...کشو ...

اتفاقا شرقی ها هم خیلی عمل های زیبایی انجام میدن و همین طور لاغر بودن هم براشون مهمه و بیش از حد خودشون رو لاغر میکنن جوری که دچار سوء تغذیه میشن بیشتر مدل ها هم لاغر هستن و مردم هم تحت تاثیر اونها متاسفانه  

البته فقط هم داخل ایران نیست شرقی ها هم مثلا کره زیاد عمل میکنن جوری که تقریبا بیشترشون حداقل عمل بی ...

بینی و چشم.در مقابل نوک سینه پیوند زدن دوجن.  سه کردن کردن ک چیزی نیست.عمق فاجعه ۲۰سال بعد مشخص میشه.اگر پدر و مادرید هر روز هر روز اعتماد بنفس و زیبایی ب بچه هاتون و بچه هامون القا بدیم سوق و شوق بدیمشون برای پیشرفت شخصیتی و رفاهی شون چندزبانه شدنشون 

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
بینی و چشم.در مقابل نوک سینه پیوند زدن دوجن. سه کردن کردن ک چیزی نیست.عمق فاجعه ۲۰سال بعد مشخص میشه ...

خب البته اینا هم در خارج از ایران وجود داره نمیشه گفت فقط ایران 

و خب بله انسان خودش باید از عقل خودش استفاده کنه که چرا باید خودش رو تغییر بده ؟ چه ارزشی داره اینکار؟ آیا برای دوست داشتن بیشتر خودش هست یا برای جذب دیگران ؟

کاش بفهمن که ارزش انسان به زیبایی چهره و اندام نیست