2777
2789
عنوان

هرچی دوست دارین بگین 🍃

67 بازدید | 10 پست

یکم دیگه از نی نی سایت میرم لطفا دعام کنین که به هدفم برسم بعد میام اینجا تاپیک میزنم ،من خیلی از شما تجربه گرفتم ،الان هرچی دوس دارین یا میخواین بگین اینجا ازاده 

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توروخدا بیاین ممبر من بشین تو ربات دوج کوین ممبر نیاز دارم . میتونین کار نکنین فقط عضو بشین ممبر نیاز دارم برای برداشت پولم . اینم تلگراممه .  m_b_G_000@ . هرکی عضو شد براش صلوات میفرستم

توروخدا بیاین ممبر من بشین تو ربات دوج کوین ممبر نیاز دارم . میتونین کار نکنین فقط عضو بشین ممبر نیا ...

سلام پیام دادم 

به بیشتر از خواسته هایی که داری برسی🩷 برات بهترین ها پیش بیاد که از خوشحالی اشک شوق تو چشمات جمع بشن😍♥️😍😍😍😍😍 

تمام آرزوهات خاطره بشن برات💕💕💕💕 و لبخندات واقعی و از ته قلب مهربانت باشه🩷✨🩷به خالق یکتا می‌سپارمت♥️✨♥️

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

به بیشتر از خواسته هایی که داری برسی🩷 برات بهترین ها پیش بیاد که از خوشحالی اشک شوق تو چشمات جمع بش ...

ممنونم ،منو شرمنده کردین مرسی که وقت گذاشتین🥺❤️ ،بهترین دعایی بود که امروز گرفتم ،مرسی مهربووون ،ان شاءلله به هرچی که مردا دلتونه برسین 🥲🥰