2777
2789

متخصص بردمش ۲ روز پیش چکاپ کامل و چندین مدل آزمایش ازش گرفتند فردا جوابش میاد  همش تب میونه و بدن درد داره سینش درد میکنه و چرک داره و سنگینی میکنه 

چیکار کنم تبش رو با استامینوفن و  شیافت دیکلوفناک کنترل کنم فردا جواب آزمایشش که اومد ببرمش یا امروز ببرمش بیمارستان یه سرمی یه چیزی بهش بزنن چیکار کنم الان ؟ اونقدر ضعیف و بی‌رمق و لاغره ک نگو ۷ سالشه 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف دیکلوفناک برای بچه خوب نیست، با شیاف استامینوفن و ایبوپروفن‌ تبش رو کنترل کن، پاشویه با آب ولرم و نمک هم خوبه

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
شیاف دیکلوفناک برای بچه خوب نیست، با شیاف استامینوفن و ایبوپروفن‌ تبش رو کنترل کن، پاشویه با آب ولرم ...

متخصص میده این شیاف رو 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
مراقب تبش باش انشاالله که زود خوب میشه اخر سالی و برگشتن زمستون مریضی و بدبختی مامانا🥲🥲

خیلی سخت برام گذشت این زمستون

عزیزم‌وقتی تب داشت باید مرتب میبردی سرم میزدی بچه رو

بردمش ولی دکتر سرم نزد براش چیکار کنم ب نظرت ببرمش درمانگاه یه سرم وصلش کنن؟ یا ببرم بیمارستان ؟ برای متخصص باید تا فردا صبر کنم

خیلی سخت برام گذشت این زمستون

دقیقا منم دوتا پسر کوچیک پنج ساله و یک ساله یکی شون مریضمیشه اون یکی الان یک هفتس در گیر بزرگم استفراغ و اسهال سرفه های وحشتناک اما خداروشکر تب نداره 

من برج 3همین امسال پسرم  بیماری کاوازاکی گرفت دوماه تو بیمارستان بودم تا خوب شد خدا واسه دشمن نخواد روزی به سرم رفت بخدا

خدایا شکرت🙏🏽