ثریا50 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6783 عنوان تا غروب وقت هست کمکم میکنید برای سوره یس 113 بازدید | 20 پست برای یه نفر گرفتاری بزرگ پیش اومده فردا داداگاه داره تا غروب جمعه امروز میخاد 40تا یس بخونه هدیه به شیعیان سرگردون توی برزخ ایا میتونید کمک کنیداگر میخونید بمن بگید که حساب کنم تا غروب فقط باید خونده بشه إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??) 1403/12/10 | 08:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثریا50 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6783 الـــلــهم بــــارک لمــــولانا صــاحب الزمـــ♡ــان بعدد ما احاط به علمک🤍 إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??)
ثریا50 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6783 من یک مرتبه میخونم به نیتش حاجت روا بشی عزیزم إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??)
ثریا50 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6783 13تا یس مونده إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??)
ثریا50 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6783 من دوتا میخونم گلم حاجت روا بشی بحق امیرالمومنین إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??)
خورزوخانم عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 3167 من دارم آماده بشم برم سر خاک اونجا تو گوشیم هست میخاستم ببینم از گوشی پخش کنم هم قبوله؟
ثریا50 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6783 من دارم آماده بشم برم سر خاک اونجا تو گوشیم هست میخاستم ببینم از گوشی پخش کنم هم قبوله؟ نه عشقم باید خونده بشه إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??)
ثریا50 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6783 منم میخونم حاجت روا بشی بحق امام زمان إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??)
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2865 عزیزم منم یکبار میخونمانشاالله که گره از کار همه باز بشه خصوصا این دوست عزیز
ثریا50 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6783 عزیزم منم یکبار میخونمانشاالله که گره از کار همه باز بشه خصوصا این دوست عزیز خدا خیرت بده حاجت روا بشی إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??)