2777
2789

شوهر من کلا پسر میخواد خانوادشم همینطور ینی باورشون اینه بس غیزتا دختردار میشن من عاشق دخترم همسرم چندبار وسط حرفاش گفته دختردار بشم هزینه سونو نمیدم هزینه زایمان نمیدم چیزی هوس کنی نمیخرم میترسم دختردار شم ی بچه رو بدبخت کنم سرهمین ۵ساله ازدواج کردم نزاشتم بچم بشه اما الان دیگه مجبورم از ی طرفم میترسم خدا قهرش بگیره ی بچه مریض بده  🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چطوره دخترتو دوس داره؟ میترسم بچم بدون محبت پدری بمونه

هی بد نیس ..ولی همیشه پیش خانوادش گفته من بچه دوس ندارم..اونام تا منو میبینن برااینکه حرصمو دربارن هی میگن فلانی بچه دوس نداره مخصوصا دختر ...منم خییییلی وقته قطع ارتباط کردم ...باشوهرمم رابطممون اصلا گرم نیس یجوری داریم فقط میگذرونیمم.اگر خانوادم نبودن دخترم تاالان بدون لباس و دکتر بود دراین حد