2777
2789
عنوان

امروز یه اتفاقی افتاد رفتم تو شوک

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 39 پست
بابد توجه داشته باشی که آیا این حسی که تجربه می‌کنی نتیجه هم داره یا نهبعضیا حسشون معکوسه یه جور فکر ...

قبلا با رفتار و کارشون اذیتم کردم.وقتی میبینمشون حس بد میگیرم...دیگه شور و اشتیاق قبل ندارم...همش ارشون سعی میکنم دور باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا با رفتار و کارشون اذیتم کردم.وقتی میبینمشون حس بد میگیرم...دیگه شور و اشتیاق قبل ندارم...همش ار ...

خب این بابت تجربه ایه که ازشون داری

نگرانی بازم همین قصدشون باشه حق داری نگاهت نسبت بهشون تغییر کنه منم جات بودم همین رفتار رو میکردم

نه اگه بارهااا بیوفته قانون جذب رو شنیدین؟دائم به چیزایی که فک میکنم سرم میاد حتی ده اگه ربطی نداشته ...

خب این فرق داره ربطی به این مورد نداره ایشون نگفت دائم به این فکر میکرده قراره مادرشو از دست بده اون لحظه این فکرا کرده

چرا انقد منفی فکر میکنی؟مثبت اندیش باش

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
قبل فوت پدرم یک ماه قبلش دو سه باری رفتم خونشون عجیبببب آرامش داشت برگشتم به مامانم گفتم کاش هیچوقت ...

میفهمم

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
خب این فرق داره ربطی به این مورد نداره ایشون نگفت دائم به این فکر میکرده قراره مادرشو از دست بده اون ...

همینحوری میان ،هرچقدم حواسمو پرت کنم بازم میان 

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

همینحوری میان ،هرچقدم حواسمو پرت کنم بازم میان

استغفار کنید مدام