2777
2789
عنوان

امروز یه اتفاقی افتاد رفتم تو شوک

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دقیقا وقتی به چیزی فک میکنم و عمیقا درموردش حرف بزنم اتفاق میوفته یه وقتایی خیلی میترسم

من اینطور نیستم 

همون لحظه میان تو ذهنم 

یه موقع هایی فقط صلوات و آیت الکرسی میخونم چیزی به ذهنم میرسه واقعی نشه

خیلی ترس از دست دادن عزیزانمو دارم هر موقع میرن بیرون صلوات می‌فرستم خدا حفظشون کنه

خیلی اتفاق خاص و نادری براتون نیفتاده بارها برای خیلی از ماها از این الهامات به قولدمعروف دلشوره ها و آگاهی ها پیش میاد 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
من اینطور نیستم همون لحظه میان تو ذهنم یه موقع هایی فقط صلوات و آیت الکرسی میخونم چیزی به ذهنم میرسه ...

سلامت باشن 🙂❤️

کلا مزخرفه استرس میگیری دائم

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

خیلی اتفاق خاص و نادری براتون نیفتاده بارها برای خیلی از ماها از این الهامات به قولدمعروف دلشوره ها ...

نه فکر کنم با الهام فرق داره، یکسری ویژگی ها برای بعضی آدم ها هست. اما معمولا رو نمی کنند.

نه فکر کنم با الهام فرق داره، یکسری ویژگی ها برای بعضی آدم ها هست. اما معمولا رو نمی کنند.

نه فرقی نداره همون من چیزهای عجبب تری شنیدم مخصوصا در آستانه مرگ عزیزان انگار یه نیرویی این حس را ایجاد میکنه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
منم گاهی اینطوری میشم...ولی میگم نکنه بد بین شدم.بعضی ادم ها را میبینم حس بد میگیرم ...خیلی زیادیعنی ...

بابد توجه داشته باشی که آیا این حسی که تجربه می‌کنی نتیجه هم داره یا نه

بعضیا حسشون معکوسه یه جور فکر میکنن یه طور دیگه جواب میگیرن

خیلی اتفاق خاص و نادری براتون نیفتاده بارها برای خیلی از ماها از این الهامات به قولدمعروف دلشوره ها ...

نه اگه بارهااا بیوفته قانون جذب رو شنیدین؟

دائم به چیزایی که فک میکنم سرم میاد حتی ده اگه ربطی نداشته باشه و موردی که تاحالا برام پیش نیومده اتفاق میوفته مخصوصا چیزایه منفی که بهشون فک میکنم

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

نه فرقی نداره همون من چیزهای عجبب تری شنیدم مخصوصا در آستانه مرگ عزیزان انگار یه نیرویی این حس را ای ...

قبل فوت پدرم یک ماه قبلش دو سه باری رفتم خونشون عجیبببب آرامش داشت برگشتم به مامانم گفتم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم همیشه پیشتون میموندم 😭😭😭😭