2777
2789
عنوان

شوهرخاله بی‌مسئولیت😡

198 بازدید | 13 پست

خالم طفلکی توی خونه تکونی کف دستش با تیغ بریده در حدی که پنج شش تا بخیه خورده 

حالا شوهرش همین وسط بلند شده رفته شهرستان خونه مامانش

خالمو با سه تا بچه تنها گذاشتههه

سر شب بزور اوردمش خونه خودم حداقل نیاز نباشه شام و ناهار درست کنه 

از توی اتاق صدای ناله ش میاد بچه هاش گریه میکنن😭

خدا هرچی مرد بی مسئولیته از روی زمین برداره بگو اااامییییین😤

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مم امشب حالم خراب بود خوابیدم بیدار شدم دیدم بچهام گرسنه خابیدن شوهرم نکرده یچی بخره بده بخورن.منم ۱ ...

چرا نسل اینجور مردا تموم نمیشه اخه😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

خوب کاری کردی .دیگه به روش نیار و پیش خودش چیزی نگو که اعصابش خورد بشه کمکش کن .خوب میشه انشالله چند روز دیگه ثواب کردی.اسه کلر عیدم یه کارگر بگیر تا شوهرش نیست تند تند جمع کنید راحت بشه خیال خالتون

طفلک خجالت می‌کشه حتما 

چقدر سخته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مم امشب حالم خراب بود خوابیدم بیدار شدم دیدم بچهام گرسنه خابیدن شوهرم نکرده یچی بخره بده بخورن.منم ۱ ...

نوش جونشون آفرین بهت جیگرم حال اومد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خوب کاری کردی .دیگه به روش نیار و پیش خودش چیزی نگو که اعصابش خورد بشه کمکش کن .خوب میشه انشالله چند ...

دلم براش کبابه😔

هم کلی کار کرده خسته اس

هم کلی درد کشیده 

هم اینکه همدل و همدرد نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندسالشه؟؟بچه هاش کوچیکن؟؟

۳۰ سالشه

اره دو‌تا پسر ۸ ساله ی دختر ۳ ساله

1
5
10
15
20
25
30
35
40