2777
2789
عنوان

میگم محبت کن بهم بجاش میزنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 37 پست
حالا من که دقیق نمیدونم ماجرا چی بودهولی ادما محبت کردنشون مثل هم نیستبعضیا کلامیه بعضیا عملیه مثلا ...

اسی حس کردم دوستت داره که طلاقت نمیده

وگرنه. هیچ مردی یا بهتر بگم هیچ ادمی حاضر نیست با کسی که دوستش نداره زندگی کنه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میخام برم پیش روانشناس فوق العاده اعصابم خراب شده

والا من الان بگم میگن ببین تو چ دهه ای زندگی میکنیم اینو میگی 

ولی خیلی از زندگیا چشم میخورن ، یا دعا میدن 

زیاد شده هیچی نمیفهمه انگار با یه در حرف میزنمخودشم میگه بمیری طلاق نمیدم

احتمالا خودش مشکل اعصاب روان داره عادی نیست رفتارش .دو شخصیته هستش

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اسی حس کردم دوستت داره که طلاقت نمیدهوگرنه. هیچ مردی یا بهتر بگم هیچ ادمی حاضر نیست با کسی که دوستش ...

چرا بعضی ها میخوان عذابت بدن و به خاطر همین طلاق نمیدن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

اسی حس کردم دوستت داره که طلاقت نمیدهوگرنه. هیچ مردی یا بهتر بگم هیچ ادمی حاضر نیست با کسی که دوستش ...

بعضیام بخاطر اینکه زنشون نره با یکی دیگ ازدواج کنه نگهش میدارن 

کلامی قبلا میگف دوست دارم‌ عملی ولی هیچ وقت ازش ندیدم الان دیگه کلامی هم نمیگه 

کلا هیچ کاری نمیکنه مثل یه مجسمه فقط میاد خونه میخوره میخابه یا هم فقطططط با گوشی مشغوله 

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍

ازش فاصله بگیر حتی اگه خواسته دلت این نیست بزار گاهی ببینه اون بعت اهمیت نمیده تو دیگه اصلا اهمیت نمیدی...

یا اینکه شروع کنی بهش یاد دادن مثلا هدیه خریدن رو دوست داری براش کادو بگیر محبت کلامی رو دوست داری بهش کلامی مخبت کن با لبخند باهاس حرف بزن کوتاه صحبت کن

نمیدونم ببین چی جواب میده... پادکست رادیو بینا و کانال یوتوب دکتر اذرخش مکری رو حتما ببین

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
چرا بعضی ها میخوان عذابت بدن و به خاطر همین طلاق نمیدن

یعنی ممکنه یه ادم انقد ذاتش بد باشه؟

💔😭

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

ادم کسیرو که دوست داره ع اب نمیده

طلاقش نمیده. چون دوست داره اذیتش کنه

چون وجود این خانم در زن گی ااین مرد کلی سود برای مرد دارهکه نمیخواد از دست بده

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ادم کسیرو که دوست داره ع اب نمیدهطلاقش نمیده. چون دوست داره اذیتش کنهچون وجود این خانم در زن گی ااین ...

اره الان یکی دیگم گفت طلاق نمیدن که عذابش بدن

حالا ایشالا که برای اسی اینجور نباشه ولی

دلم گرفت از این بی رحمی ادما💔

ازش فاصله بگیر حتی اگه خواسته دلت این نیست بزار گاهی ببینه اون بعت اهمیت نمیده تو دیگه اصلا اهمیت نم ...

میخام دور باشم ولی من خیلی آدم برونگرایی هستم همیشه پیش قدم میشم واسه حرف زدن و بعضی چیزا....

دقیقا اشتباهم اینه کلا باید نادیدش بگیرم

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍