2777
2789

سلام دوستان

ممنون که اومدین

من الان سه ماه و نیمه که زایمان کردم...

چند روزی میشه که ریزش موهام شروع شده و دسته دسته داره میریزه  

من ۳-۴ سالی هست که موهام رو نزدم به این امید که بلند بشه( مثلا تا کمرم)

اما الان که اینطور ریزش گرفته،میخام ببینم این ریزش که دورش تموم بشه،موهام از لحاظ پرپشتی مثل قبل میشه یا نه

میگم یعنی اون موهایی که بعد از این دوره جایگزین میشه،موها چطوری میشه؟

آخه من موهام پرپشته

اصلا دوست ندارم یه موی بلند ولی کم پشت داشته باشم

موهای منم ریزش داشت شامپو شون با عصاره رزماری استفاده کردم دیگه نریخت مثل روز اولش شد

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای منم ریزش داشت شامپو شون با عصاره رزماری استفاده کردم دیگه نریخت مثل روز اولش شد

واقعااا موثره؟

من دوسالو نیمه زایمان کردم ۹ ماهه از شیر گرفتم

هنوز داره میریزه😑

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

جلو ریزشش رو گرفت

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

منم همین موقع ها ریزش مو گرفتم در حدی که موقع دوش گرفتن حس می کردم کف حموم سیاه میشه. با مینرال خودتو تقویت کن. یه ماما میگفت این حجم ریزش طبیعیه. چون در طول بارداری به خاطر هورمون ها ریزش مو به حداقل میرسه بعد زایمان و با فروکش کردن هورمون ها همون حجم مویی که باید تو چند ماه میریخته به یکباره میریزه و خیلی به چشم میاد. بعدش حجم موها به اندازه قبل زایمان برمیگرده.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
واقعااا موثره؟ من دوسالو نیمه زایمان کردم ۹ ماهه از شیر گرفتم هنوز داره میریزه😑

شما هم امتحان کن شاید تاثیر داشت با موهای من که ساز گار بود

تکلیف منی که از شیر گرفتم هم میریزه چیه😑😨

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
شما هم امتحان کن شاید تاثیر داشت با موهای من که ساز گار بود

مرسیی حتما

آره عزیزم

نرمال میشه

ببین توی بارداری ریزش طبیعی مو متوقف میشه، بعد از نرمال شدن هورمون ها موها ریزش طبیعی شون رو شروع مبکنن به اضافه اون موهایی که توی بارداری نریختن

نگران نباش

منم پسرم که سه ماهو نیمه بود شروع کرد به ریختن به طوری که جلوی موهام تا دوسانت تقریبا کچل شده بود هیچی ام استفاده نکردم نه قرصی نه شامپویی الان بلند شده در حد چتری پرپشت تر از همیشه شده

سر در نمیارم چرا هی میرید ناخن می‌کارید مال من که خودش درمیاد😁😁😁