2777
2789
عنوان

پسرم تب داره می‌ترسم بخوابم تشنج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 86 پست

عزیزم من زن داداشم تو تب همیشه یکم الکل میزنه کف پا سریع تب میکشه پایین 

امتحان کردم جواب میده خیلی سریع میاد پایین 

می تونی پد الکی یا ضد عفونی دست هست اونارو بزنی سریع میاد پایین

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

37 درجه که دیگه تب نیست تازه 38 درجه هم برای بچه 7 ساله خطری نداره نگران نباش ولی یه ساعت یه بار چکش کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ض نه بیدار می‌مونم چون اگه بخوابم می‌دونم که دیگه هیچی بیدارم نمی‌کنه

هوشیار بخواب 

به نظم کنار بچه دراز بکش یا گوشی بذار بیدارم شدی دست بزن به شکمش

و اینکه تب زیر پنج سال خیلی خطرناک 

اما شما مواظب باش

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

ببین تبش بالاس  این ویروسه خوب نمیشه استامینوفن الان بده بخوره اگ تانیم ساعت دیگ پایین نیومد ببر درمانگاه سرم میزنن طفلی زود خوب میشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

گلم دکترا میگن تو‌روزای اول تب نبابد ایبوپروفن بدید چون احتمال داره ابله مرغون باشه. در ابله مرغون ایبو‌پروفن خطرناک

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
یه یه دونه شیاف استامینوفن ۱۲۵ واسه ۱۸ کیلو بسته

میزان مصرف شیاف استامینوفن در کودکان به وزن او بستگی دارد. معمولاً به ازای هر ده کیلوگرم وزن نوزاد یک شیاف 125 میلی‌گرم تجویز می‌شود. مثلاً اگر کودک بیست کیلوگرم وزن دارد، هر چهار ساعت، دو عدد شیاف 125 استفاده می‌شود.