2777
2789
عنوان

دوست داشتن پسرای مذهبی

297 بازدید | 43 پست

پسر مذهبی اگه ازت خوشش بیاد بهت نگاه میکنه ؟ اخه به نامحرم زیاد نگاه نمیکنن معمولا یا موقع سلام کردن بهت لبخند میزنه یا خشکه؟

طرف فامیله

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اه بدم میاد ازشون

زمینو نگاه می‌کنن اما از همون زمین دید می‌زنن😒

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

والا شوهر من که سرش پایین بود کلا ولی همون تو خواستگاری اومد بیرون از اتاق گفت مارو برای هم ساختن و فلان 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
والا مذهبی واقعی میاد خواستگاریت اما اره خب حتی کمم شده نگاهت ممکنه بکنه که یکم متوجه ات بکنه😁

سنمون هنوز در حد خواستگاری نیست 

بعد ۵ سال دیدیم همو ولی در طول یک روز خیلی کم دیدم نگاهم کنه موقع سلام کردن بهش لبخند زدم اون لبخند نزد ولی با بقیه مهربون تر رفتار میکرد 

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

اره منم عاشق مذهبیا بودم ی مدتدوتا تاپیک اخرمو‌گزارش میزنی؟

خیلی خوبن 

گزارش زدم میشه شما هم تاپیک اولمو گزارش بزنید