2777
2789
عنوان

یاسی ام بگم دیشب چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 3364 بازدید | 120 پست

من یه کلاس همسرداری رفتم میگفت کار مردونه رو به هیچ وجه انجام ندین. حتی خرید مثلا. کار مرد مال خودش ه . بهش غرور میده.

حالا شوهرت خودش گفته دیگه ! بزار احساس کنه بهش نیاز داری و وابسته شی.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
توهم زدی شوهرتووو؟؟

نه بابا

من ۵۰ کیلوام شوهرم ۹۴

زورم‌نمیرسه😶😶😶

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بعضی زنها جلف و مزخرفن 

خداروشکر کن سیر بوده هادی رو خورده بوده احتمالا

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
چرا  عجب حتما شوهرت ازش خواست

اره دیگه 🙁☹

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

زندگی رمان گونه ای داشتی گلم💔

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

زن هادی ب ولله مسلمون نیستی😂

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
زن هادی ب ولله مسلمون نیستی😂

😂😂😂😂

😂😂😂😂

تاپیک دعواتونو خوندم چقد اعصابم خورد شد الان خوبی؟دخترت حالت روحیش خوبه؟شما با زن نامحرم مردتون دس بده بدتون نمیاد؟راستش من خوندم خیلی شوکه شدم فک کردم هموم لحظه بلند شدی پیتزارو کوبیدی تو صورتش😂چقد سختی کشیدی بمیرم😞

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

راستی اون مشروبی ک بو نداره طعمشم بد نیس راکی هس.با اب قاطی میکنن رنگش حالت شیر میشه😂فک کنم همون باشه چون بقیشون بود الکل رو دارن تابلوعه این یکی نداره😓😓😓

باید با تکنیک زن هادی علیه خود زن هادی و شوهرت اشتفاده کنی یعنی با هادی صمیمی صحبت کن ولی با زنش سرد ...

من اصلا هادی و فقط تو شرکت مجید دیدم

مثل زن اینا ۲۴ساعت مهمونی نمیرم که😁😁😁

ولی این سری میرم دست میدم😂😂😂

تاپیک دعواتونو خوندم چقد اعصابم خورد شد الان خوبی؟دخترت حالت روحیش خوبه؟شما با زن نامحرم مردتون دس ب ...

مرسی عزیزم ماهم خوبیم😘😘😘😘

عزیزم همسر من اعتقاداتش کلا فرق میکنه اصن و قبل ازدواج میدونستم که دست میده و مهمونی میره اینو نمیتونم چیزی بگم😑ولی خب اینو ازش مطمئنم که هر۲ بی قصد باهم دست دادن😁😁😁خدا نکنه عزیزم

خدا تن سالم بده دیگه چ میشه کرد😊😊😊