2777
2789
عنوان

چقد مردم بی حیا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 30 پست
رسماً خونه را گرفته دستش🫡 انشالله سلامتیش را به دست بیاره

اون هیچوقت خوب نمیشه ،  وضع شوهرش هم خوبه  می‌تونه پریتا رو‌ببره یکی از خونه های زندگی کنند جهنم سیاه

ولی واقعا خیلی بیشعورم ک‌بالا سرش انقد پرو گری میکنن

بنظرم اگه خوب شدنشون امیدی نیست ازیتا بره پیش مادرش تا بیشتر از این عذاب نکشه

بیشتر وجودم سوخت چون هم پدر و مادرش هم خواهرش و داداشاش ده ۱۵ سال هم بیشتره که فوت شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر وجودم سوخت چون هم پدر و مادرش هم خواهرش و داداشاش ده ۱۵ سال هم بیشتره که فوت شدن

ای داد خدا همه غم ها رو داده به این دختر 

پیش مادر بزرگی عمه ای 

کم کم کار ازدواج میکشه یا صیغه و علنی میشه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

وای چه غمنگیز علت فوتشون چی بود 

پس حداقل به شوهرش بگو به پرستاره گوشزد کنه پیشش فقط مث یه پرستار رفتار کنه ن بیشتر

ای داد خدا همه غم ها رو داده به این دختر پیش مادر بزرگی عمه ای کم کم کار ازدواج میکشه یا صیغه و علنی ...

شاید هم صیغه باشن یا برنامه آیی باشه کاریش ندارم

شوهرش بهش میرسه من ی بار دیگ هم  سر زده رفتم  پرستار مرخصی بود شوهرش میوه پوست کنده بود برش زده بود بهش داده بود 

ولی پرستار دیگ خیلی دمشو بالا گرفته ، حس میکنم باید چیزی میگفتم که نگفتم 

هر کاریش میخاد کرده باشه من میگم کاش مراعات میکردن من چیزی میتونستم بهش بگم ک نگفتم؟

پرستار

آزیتا

شوهر آزیتا چند ساله هستند؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...