2777
2789
عنوان

چقد مردم بی حیا شدن

681 بازدید | 30 پست

سلام ،  یکی از اقوام درجه یکم ( آزیتا )توانایی راه رفتنشونو  در اثر بیماری از دست دادن و چندین ساله که فلج شدن 

شوهرش براش پرستار گرفته ، پرستار هم آدم دست به خیری بوده و هست و واقعاً پرستاری می‌کرد خدا عمرش بده

،چون درک میکنم که کار سختی هست مریض داری

اما گذشت و پرستار دید خوب وضعشون خوبه و نقطه ضعف و علاقه آقا رو فهمید که آقا خودش خوش زبانه و آدمای زبان باز رو دوست داره و پروژه رو پیاده کرد ، که من هیچکاری بهشون ندارم و خودشون می‌دونن دو تا آدم بالغن ، ی روز که رفتم به عزیزم سر بزنم دیدم پرستار خیلی دیگه پاشو از گیلمش دراز تر کرده و توی اون نیم ساعت چیا که ندیدم پرستار در حالی که بالا سر بیمار وایساده بود و مثلا داشت بهش دارو میداد و مردک داشت می‌رفت بیرون و گفت من  چن ساعت بعد میام ،پرستار به شوهر آزیتا جون می‌گفت آقا تا شما نیاید ما شام نمی‌خوریم(, در حالیکه پرسنل  باید تو آشپزخونه و وقت دیگری یا تو خونه خودش شام بخوره نه سر سفره خانواده ، من تعجب کردم  یا  قبل رفتن اومد چایی بخوره گفت ن اینو نخورید چای تازه دم کردم الان میارم ، مث پروانه دورش میگشت و بهش محبت میکرد با خوش زبونی و من فقط نگا میکردم ، آزینا هم کاردش می‌زدی خونش درنمیومد،من درک میکنم که عزیز ما خیلی ساله که مریضه و خوب نمیشه و درک میکنم که در حقش معرفت داشتن   و اون مرد حق زندگی داره اما  آزیتا که کر نبود یا حافظه اشو از دست نداده بود ، ادب و حیا و حرمت هم خوب چیزیه من اصن باورم نمیشد ،  اون پرستار که هر روز یا ی روز در میان ب بهانه خرید با اون مردک بیرون می‌رفت ، آقا دنبالش می‌رفت میرسوندش ، تو اون تایم ها و در خفا ای کاش عشوه میومد و زبون میریخت نه جلو چشش 

بعد دم هم درآورده و  فک می‌کنه ما ساده آییم من چی باید میگفتم که حد خودشو بدونه و حیا کنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.