2777
2789

مرسی مهربونا اگه دعا کردین لطفا لایک کنید ممنونم 

میشه یه صلوات به مهمونم کنید مهربونای دل پاک    من میدونم که خدای من مهربون تر از چیزیه که من فکر میکنم میدونم خدای من اونقدر بزرگ و مهربونه که هرچی به صلاحمه برام رقم میزنه میدونم که خدای من همیشه هوامو داره و تنهام نمیزاره میدونم که خدای من هیچوقت منو تنها نمیزاره و صلاحمو میخواد میدونم که خدای من همیشه مراقبمه و مشکلاتمو حل میکنه  
بعلهالبته‌ بعد خوندن!خواب کافی هم لازمه

بله میخوابم الان 💕

میشه یه صلوات به مهمونم کنید مهربونای دل پاک    من میدونم که خدای من مهربون تر از چیزیه که من فکر میکنم میدونم خدای من اونقدر بزرگ و مهربونه که هرچی به صلاحمه برام رقم میزنه میدونم که خدای من همیشه هوامو داره و تنهام نمیزاره میدونم که خدای من هیچوقت منو تنها نمیزاره و صلاحمو میخواد میدونم که خدای من همیشه مراقبمه و مشکلاتمو حل میکنه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم آزمون داره فرداسحر هم باید پاشه روزه بگیرهبزور خوابوندمششبهای آزمون به سختی خوابش میبرهمیگه مغ ...

قبول باشه ازشون 

موفق باشن💕💕

من کلا آدم استرسی نیستم خداروشکر 😂🤍