2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بچه من نداشتولی بعد اینکه زدم صداش گرفت مال اونه؟

بله 

از یجایی خودشو نشون میده که با برف شادی نشون داده 

پس مراقب باش گردو خاک هوای آلوده دود آتیش  اسپند عطر و ادکلن 

دوری کنه بهتره 

یعنی آسم داره؟

قطعی نمیگم ولی ممکنه الرژی داشته باشه 

یه دکتر ببر که اگه واقعا دور از جونش آلرژی یا آسم  داره دیگه مراقبتها  رو انجام بدی 

نگران نباش اگه هم داشته باشه تا سن بلوغ خوب میشه 

قطعی نمیگم ولی ممکنه الرژی داشته باشه یه دکتر ببر که اگه واقعا دور از جونش آلرژی یا آسم داره دیگه م ...

دکتر بردم گفت حساسیت خوب میشه 

من نگرانم ک مزمن یا نه؟؟؟؟

دکتر بردم گفت حساسیت خوب میشه من نگرانم ک مزمن یا نه؟؟؟؟

خوب دکتر تایید کرده 

الان خیلی از بچه ها این مشکل و دارن یکی کمتر یکی بیشتر 

نگران نباش مشکل ساز نمیشه اگه مراقب باشی 

سس ها چیپس و پفک اینا هم براش خوب نیستن 

مزمن نه احتمالا فقط زمانی که در معرض چیزایی یه باعث آلرژی میشن قرار بگیره مشکل ایجاد میشه همیشه مشکل نداره 

موی حیوانات پر پرندگان اینا هم خوب نیستن 

چون تخصصی آزمایش نمیگیرن که به چی حساسیت داره پس بهتره از همه چی دور باشه که درگیر نشه 

پسر من ۵ ساله که آلرژی و آسم کودکان داره فقط زمانی که سرما بخوره و در معرض این چیزایی که گفتم قرار بگیره دردسرمون شروع میشه و سرفه میکنه  وگرنه مشکل خاصی نداره کاملا عادی فعالیت هاشو انجام میده بدون کوچیکترین سرفه ای