2777
2789

من یه کارتون میبینم 

برگری باب ۱۳ فصله هرقسمت ۲۰ دقیقه

هیچ جا ترجمه اش نیست مجبورم خودم بفهمم کمکم میکنه 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه کارتون میبینم برگری باب ۱۳ فصله هرقسمت ۲۰ دقیقههیچ جا ترجمه اش نیست مجبورم خودم بفهمم کمکم میک ...

اونو دیدم 

همونه که از گوشت انسان همبرگر درست میکنن؟ اونو دوبله دیدم

اونو دیدم همونه که از گوشت انسان همبرگر درست میکنن؟ اونو دوبله دیدم

همشو دیدی؟ این فقط یه قسمتشه انیمیشن هم داره 

تا قسمت ۲ فصل ۲ دوبله داره بعدش هیچی نداره 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

همشو دیدی؟ این فقط یه قسمتشه انیمیشن هم داره تا قسمت ۲ فصل ۲ دوبله داره بعدش هیچی نداره

یادم نیست تا کجا دیدم اگه این سبکی دوست داری اینارو ببین

طلسم شدگان ( یعنی ۱۰۰ از ۱۰۰ عالیهههه)

اواتار( مورد علاقه تزینم)

سیمپسون ها

زمان ماجراجویی

یادم نیست تا کجا دیدم اگه این سبکی دوست داری اینارو ببینطلسم شدگان ( یعنی ۱۰۰ از ۱۰۰ عالیهههه)اواتار ...

عاشق طلسم شدگانمممممممم 

دوبله اشو میبینم خیلی خوب دوبله میکنن😂آدم دلش نمیاد انگلیسی ببینه 

الفووووو 

بقیه رو حتما میبینم خصوصا آواتار خیلی تعریفشو شنیدم 

سیمپسون ها هم که هر از چندی تو بچگی دیدم خیلی بانمکه 

استرنجر تینگز رو دیدی؟فیلم نیست ولی اونم خیلی جالب و باحاله 

عاشق طلسم شدگانمممممممم دوبله اشو میبینم خیلی خوب دوبله میکنن😂آدم دلش نمیاد انگلیسی ببینه الفووووو ...

اواتار خداستتتتتتتتت

وای الفووووو

انقدر هاتم که باید بهم بگن حاتم

همه ی دیالوکای الفو رو حفظم😂😂

عاشق طلسم شدگانمممممممم دوبله اشو میبینم خیلی خوب دوبله میکنن😂آدم دلش نمیاد انگلیسی ببینه الفووووو ...

انیمیشن دیگه پی دیدی؟ 

فیلم اکشن تو مایه های سریع و خشن و پارک ژوراسیک چی؟

اواتار خداستتتتتتتتتوای الفوووووانقدر هاتم که باید بهم بگن حاتمهمه ی دیالوکای الفو رو حفظم😂😂

😂😂😂وای

انیمیشن دیگه پی دیدی؟ فیلم اکشن تو مایه های سریع و خشن و پارک ژوراسیک چی؟

فیلم اکشنی که خیلی خیلی دوسش دارم 

مهاجم مقبره اونایی که آنجلینا جولی توشه نه اون یکی 

نقش اصلی عشق روز های تاریکمه