2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیان لطفا

71 بازدید | 18 پست

سلام اینکه من ای وی اف کردم و داروها از اول انتقال ی سری علائم رو نشون میداد ،

ساک و جنین و هیچی ام فعلا مشخص نیست ولی عدد بتا بالا بود و طبق سونو الان حدود پنج هفته ب حساب میاد 

اینکه دیگه ضعف و تهوع ندارم یا خیلی کم شده و درد پریودی و حالتاش میاد و میره طبیعیه؟؟

کسی هست که اوایل بارداری علائمش کم و زیاد بشه ،

استرس توقف رشد جنین رو دارم 

چون وقتی علائم هست ی جورایی خیالم راحته ک جنین داره رشد می‌کنه 

علائم میاد و میره اشکالی نداره نباید همش باشه 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این علائم اصلا اون اصلی ها نیست جنین که تشکیل میشه تقریبا هفته هفت اینا تازه ویار شروع میشه.

بعد ممکنه یهو یکی دو روز کلا نداشته باشی بعد به شدت قبل برمیگرده.

بعد همه هم نیاید ویار داشته باشن یکی مث من که تو روزی که زاییدم بالا آوردم یکی مث خالم که کلا کوچک ترین ویاری نداشت

این علائم اصلا اون اصلی ها نیست جنین که تشکیل میشه تقریبا هفته هفت اینا تازه ویار شروع میشه.بعد ممکن ...

اره اینو میدونم همونام بخاطر داروها بود ولی اینکه دو روزه علائم پریودی اومده سراغم نگرانم میکنه

ضعفم ندارم دیگه 

اره اینو میدونم همونام بخاطر داروها بود ولی اینکه دو روزه علائم پریودی اومده سراغم نگرانم میکنهضعفم ...

اوایل علائم پریودی طبیعیه ادم درد کمر و زیر شکم داره گاهی میاد و میره نگران نباش

خب تو چهار هفته ساک بارداری چند میل بود؟با پریودت منطبق بود سن سونو و پریودی؟

من ای وی اف کردم عزیزم بتام مثبت شد رفتم سونو گفت ۴هفته دیگه هیچی نگفت سونوی بعدی رو سه هفته بعد نوشت 

چیز مشکوک و نگران کننده ای نبود ،بتاممذعددش بالا بود

ولی الان دو روز دیگه مثل قبل نیستم این نگرانم میکنه

من ای وی اف کردم عزیزم بتام مثبت شد رفتم سونو گفت ۴هفته دیگه هیچی نگفت سونوی بعدی رو سه هفته بعد نوش ...

اهان به سلامتی عزیزم.میخواستم اندازه ساک بارداریتو با مال خودم مقایسه کنم

نه بابت علائم اصلا نگران نباش بتات خوب بوده سونو خوب بوده لک بینی نداری هیچ چیز نگران کننده ای وجود نداره

با احتساب اخرین پریود هم ۴ هفته بودی؟

اهان به سلامتی عزیزم.میخواستم اندازه ساک بارداریتو با مال خودم مقایسه کنمنه بابت علائم اصلا نگران نب ...

سلامت باشی ،اره اون روز ک سونو شدم چهار هفته گفت 

و ساکم معلوم نیس که هست؟اگه بوده ام چیزی ب من نگفت