2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر گف خوش بحالت ی لحظه فکر کردم جای درستی مطرح نکردم شاید بقیه فکر کنن دروغ میگم جانم عزیزدلم ...

میخواستم بگم اگ میخوای هم از شوهرت پول بگیری هم سرمایه گذاری ی طلا فروشی معتبر برو حساب باز کن برای طلای خام مثلا اگ ده میلیون میگیری ازش ۸تومن طلای خام بگیر بقیه رو برا خودت خرج کن 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

اینجوری دوتا نشون باهم میزنی سرمایه تم برا روزی ک بچه دار شدید میمونه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

هی خدا

من هم چند جا این بلا سرم اومد

چقدر با دقت تایپ کردم آخرش قفل کردن🥲😄

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
هی خدامن هم چند جا این بلا سرم اومدچقدر با دقت تایپ کردم آخرش قفل کردن🥲😄

🤣🤣ادم میسوزه این همه از دستت بیچاره کار بکش بعد قفله😆

میخواستم بگم اگ میخوای هم از شوهرت پول بگیری هم سرمایه گذاری ی طلا فروشی معتبر برو حساب باز کن برای ...

نه میدونی من طلا دارم خب 

ولی خیلی زیاد لباس میخرم لوازم آرایش میخرم روتین پوستی میخرم 

امروز از زبونم در رفت گفتم مامان یه آبرسان و بادی اسپلش خریدم ۳.۵ 

میگه تو خیلی بی عرضه ای 😐

پولاتو جمع کن این چه بدرد تو میخوره 

میگم مامان جان من خرج نکنم کی خرج کنه ما که خب داریم نیاز نداریم بزار اون کاری رو بکنم که دوس دارم 

میگه تو باید یدونه خونه رو بکنی دوتا 

دوتا رو بکنی ۳ تا 

پولای شوهرتو بگیری طلا بخری 

نزاری هیچی داشته باشه بخواد ببخشه به بقیه 

بعدم میگه تو موقع ازدواج کردنت نبود بیچاره شوهرت 😐

باورت میشه تاحالا مادرشوهرم کمتر از گل بهم نگفته 

بعد مامانم جلو شوهرم این مدلی حرف میزنه 

نه میدونی من طلا دارم خب ولی خیلی زیاد لباس میخرم لوازم آرایش میخرم روتین پوستی میخرم امروز از زبونم ...

😂😂 درکنار همه چی اینم انجام بده طلای خام از طلای ساخته شده ارزونتره سودم داره یا دلار بخر هر جور میلته

🤣🤣ادم میسوزه این همه از دستت بیچاره کار بکش بعد قفله😆

اره 😄

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری