2777
2789
عنوان

یکی بهم گف افغانی😒

1302 بازدید | 83 پست

تو پارک نشستم ی دختری اومد به رفیقش گف اینا افغانی هستن؟   خیلی زورم گرفته که بهش چیزی نگفتم ب نظرتون باید چی بهش میگفتم 😂💔

(افغانی نیستم) 

در دنیایــے پرهیـاهو تنهـــا یـاد خـــــداست که دلهـــارا آرام میکــند👑♥️

والا افغانیا دارن شبی ایرانیا میشن😑

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو نه عزیزم بابات افعانیه

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

میگفتی دنبال مامانتی انقدر بلند بلند صداش میزنی؟اینجا نیست

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
این افغانیا تازگیا خیلی پررو شدن دلم میخواد دهن همشونو صاف کنم چه زن چه مرد فرقی نداره میخوام جرواجر ...

منممممم

در دنیایــے پرهیـاهو تنهـــا یـاد خـــــداست که دلهـــارا آرام میکــند👑♥️