2777
2789
عنوان

کسایی که مشکل ناباروری دارین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بگین مشکلاتون چه من تنبلی تخمدان شدید دارم فولیکول غالب هم ندارم کسی برای دردم درمانی داره ...

من آزمایشام سالمه.و دکار گفته احتمالا پلی کیستیکه خفیفی.چه درمانایی کردی تا حالا

از داروهای محرک تخمدان استفاده کردی؟

بچه ها من دکارم گفته خیلی هم از دارو و آمپول تحریک تخمدان نباید استفاده شه چون ذخیره تخمدانو کم میکنه.این ماه ولسم متفورمین و اسپیرونولاکتون نوشته

بچه ها بگین مشکلاتون چه من تنبلی تخمدان شدید دارم فولیکول غالب هم ندارم کسی برای دردم درمانی داره ...

تو مراکز دولتی ای یو ای و ای وی اف کن دو بار ای یو ای یه بار ای وی اف 80 درصد تخفیف داره

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
منم پلی کیستیک خفیفم چندروز پیش عکس رنگی گرفتم گفت لوله هات چسبندگی خفیف داشت که باز شد

عروس ماهم بعد هشت سال ، ماه بعدی عکس رنگی باردار شد اونم چسبندگی داشت

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

تیک تاک جان احتمال اینکه این ماه حامله بشین هست چون لوله ها باز شدن خیلیها با این روش بعد از عکس رنگی حامله شدن

خدای من "از بابت لطف بی کرانت که در حقم کردین بی نهایت سپاسگزارم "