2777
2789

سلام به همگی.میخواستم از کسایی که تحت درمانن بیان و بگن چطوری تو این موت روحیشونو حفظ می کنن و اینکه چه کار میکنید که حرفای بقیه اذیتتون نمیکنه.من هر بار که کسی ازم میپرسه پس چرا نمیزاری بچه دار شی یا چی شد تمام اعتماد به نفسمو از دست میدم.شماها چه جوابایی میدین؟؟؟

من یکساله پلی کسیتیکم دوبار لتروزل خوردم ک نشده ماه دیگم انشالله میخورم ولی شبی سه تا .ب کسایی ک راحتم گفتم فعلا نشده ب کسایی هم ک باهاشون راحت نیستم گفتم فعلا نمیخام اما باز اذیت میشم هرکی میپرسا

خدایا مامانم و همه مریضا رو شفا بده بگو آمین

فعلا که همه بهم زخم زبون میزنن و جوابی جز اینکه فعلا قصدش رو ندارم

ندارم که بگم

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم انشالله هر چی خدا بخواد. یا میگم هنوز شرایط جور نیس، اصلا سوال کاملا مسخره ایه. یعنی چی کی میاری، به شما چه آخه😬😬

❄❄میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی😘

عزیزم ایشالا خدا دامنت رو سبز کنه و فرزند سالم وصالح بهتون بده

من مشکل شما رو ندارم اما ب دیگران این موضوع ارتباطی نداره .هرکی پرسید بگو امادگیش رو ندارم و بگو ان شاءالله حدا ب موقعش ب منم میده 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

من شوهرم عمل کرد به همه گفت دیگه کار من اسون شد فک می کنن مشکل از اونه وقتی هم میفهمن کسی مشکل باروری داره اگه طرف شعور داشته باشه دیگه نمیپرسه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من یکساله پلی کسیتیکم دوبار لتروزل خوردم ک نشده ماه دیگم انشالله میخورم ولی شبی سه تا .ب کسایی ک راح ...

من پنج ساله هزدواج کردم.دوساله در حال درمان.شوهرم همیشه میگه بارداری یه توانمندی نیست یه اتفاقه که باید بیفته.اما حتی وقتی کسی بهم میگه واست دعا میکنم و تو جمع بهم نیگه دلم میگیره

من پنج ساله هزدواج کردم.دوساله در حال درمان.شوهرم همیشه میگه بارداری یه توانمندی نیست یه اتفاقه که ب ...

همین که شوهرت درکت میکنه به حرف دیگران اعتنا نکن

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...