2777
2789
عنوان

چقدر اسم دختر انتخاب کردن سخته

68 بازدید | 12 پست

اسم خوش اوا خوش معنی برا دختر بگید

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارغواننیکیماهلینصوفیا

سوفیا رو خیلی دوست دارم 

ولی بقیه یجور گارد میگیرن میگن قدیمی

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

خیلی،،من یه اسم انتخاب کردم انقدر دودل شدم شوهرمو کچل کردم حتی دیشب بهش گفتم بریم اسمشو عوض کنیم قبول نکرد.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

سوفیا رو خیلی دوست دارم ولی بقیه یجور گارد میگیرن میگن قدیمی

خیلی اسم زیباییه  همیشه بوده هست خواهد بود قطعا

مهم خودتی به نظرم

یه دختر نازم به این اسم میشناسم حسم بهش خیلی خوبه،به این اسم

چیه اسمش ؟

نوژیان،،یه اسم با ریشه ی کردی

اون یکی دخترم اسمش هیلان هست اونو کاری ندارم سر این اسم نوژیان خیلی پشیمون شدم اما دیگه قبول نمی کنه.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

نوژیان،،یه اسم با ریشه ی کردیاون یکی دخترم اسمش هیلان هست اونو کاری ندارم سر این اسم نوژیان خیلی پشی ...

اولین باره میشنوم 😁 

به نظرم خودت حساس شدی ... 

اگه واقعا بد بود همسرت از همون اول مخالفت میکرد 

یا همین الان قبول میکرد ... با اطرافیان صحبت کردی ؟ منظور از بقیه هم نظر پرسیدی ؟

اگه تازه به دنیا اومده بذار یکم بگذره ... اولا میشه اینجوری ... ولی اگه دیدی نه نمیشه نمیتونی کنار بیای سعی کن شوهرت و راضی کنی ... چون احتمال زیاد دیگه هیچ وقت خوشت نمیاد از اسمش