2777
2789

خانوم ۱۴ سالشه رفته برای رفیق دختر ۱۸ سالش کادو تولد بگیره

سوالم اینه بنظر شما لزومی داره انقدر این دختر برای این خانوم هزینه کنه؟بلفرض صمیمی ام باشن

نشسته وقت گذاشته یه نقاشی خفففففن کشیده

یه تابلو ازین فانتزیا خریده

یه دست گل کوچیک خریده

یه مشت آت آشغال و خوراکی موراکی خریده

تازه علاوه بر اینا رفته یه لباسم خریده

این بچه ی نفهم خواهر منه.یروز خونه نبودم مادرم رفته با این کار خودشو کرده

صدبار تا الان از رفیقاش ضربه خورده عااقل نمیشه 

هی میگم انقد محبت بی جا نکن که بعدا ضربه بخوری حد رو حفظ کن گوش نمیده یعنی علاوه بر اون مامانمم جلومو میگیره میگه بذار راحت باشه

از طرفیم انقققدر نفوذ رسانه زیاد شده که گرایش دختر به دختر زیاد شده و من ازینم میترررررررررررررررسم

من چکار کنم این عاقل شه؟

کاربری دست دونفره🙏🏼

مطمعنی فقط دوستن؟

من از این چیزا زیاد دیدم ولی رابطه شون دوستی نبوده😐

ببخشید رک گفتم ولی زیر نظرش بگیر به روشم نیار

خدایی نکرده کار بد نکنن

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
مطمعنی فقط دوستن؟من از این چیزا زیاد دیدم ولی رابطه شون دوستی نبوده😐ببخشید رک گفتم ولی زیر نظرش بگی ...

خسته شدم به خدا قسم 

خواهرم از لحاظ ورود به چاهه روابط عاطفی خیلی عاقله و همه چیشو در میون میذاره اماااا این یه مورددددددددددددد نمیدونم چرا اینجوریه

این دوستش اصن چطور میتونه با یه دختر بچه ارتباط داشته باشه

خانواده همراهی نمیکنن نمیدونم دیگه چکار کنم

از یطرفم میگم گوشیشو چک نکنم وارد حریم شخصیش نشم

کاربری دست دونفره🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اجازه میدین با دختر بزرگ تر از خودش رفاقت کنه، مدیر مدرسمون قبلا میگفت پایینی ها حق ندارن با کلا ...

من یه خواهرم

تربیت اصلی رو دوش مادره نمیدونم چی بگم

اما نمیتونه با سن خودش ارتباط بگیره یمقدار بیشتر از سنش میفهمه

کاربری دست دونفره🙏🏼
خسته شدم به خدا قسم خواهرم از لحاظ ورود به چاهه روابط عاطفی خیلی عاقله و همه چیشو در میون میذاره اما ...

چک کن وچ حریم شخصی خدایی؟ 

به نظرم بهش فشار نیارید

چون هر چی  به بچه بگی بده بیشتر جذب اون کار میشه

اونم همچین مسئله بزرگی 

بنظرم خیلی مسئله گندیه هم شما اذیت میشید هم اون

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
من یه خواهرمتربیت اصلی رو دوش مادره نمیدونم چی بگماما نمیتونه با سن خودش ارتباط بگیره یمقدار بیشتر ا ...

اینا بهونست عزیزم، منم بیشتر از سنم میفهمم، یاد گرفته بودم بگردم دنبال دخترای عاقل کلاس، طبیعتا با اون بچه مچه های کلاس هیچوقت ارتباط نمیگرفتم