اگر اونجا برم خودم میتونم دکترو انتخاب کنم؟و اینکه دکتر گرامی خانمه یا اقا؟
ببله باید زنگ بزنی وقت بگیری خیلی منظم با اخلاق می سرچ کنی ببین چقدر تاپیک هست درباره الوند ..اره بگو دکتر گرامی وقت بهت بده..اقا هست اگر خانم میخوای سوندو..گرافی نرگس البته دیر وقت میده تشخیص هر دو عالیه..از شهرستانها میان اونجا برای سوونو
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ممنون از راهنماییت عزیزم آره میخوام خانم باشهیعنی بیشتر از یه هفته طول میکشه؟
ببله دیگه سونو..نرگس و الوند حرف اول رو میزنن دکتر گرامی زیاد طول نمیکشه چون خیلی منظمه اما نرگس..زنگ بزن ببین شاید زود بهت دادن..بعدهم چرا میخوای حتما مرد باشه؟؟اصلا به تو نگاه نمیکنه و سرش به سمت مانیتور هست بنده خدا همسرتم میتونه بیاد داخل..اما دیگه هیچ جور میخوای مرد باشه نرگس خانمه و تشخیص..رو خیلی از دکترها قبول دارن..طوری که بچه ای سندروم دان باشه برای تایید نهایی میفرستند نرگس یا الوند..هر دو عالین