2777
2789

و تازه طلبکار هم هستید که چرا ازتون پذیرایی تمام و کمال نشده یا میزبان بد برخورد کرده

اتفاقا تویی که تماس به کنار حتی درحد یه پیام واسه میزبان احترام قائل نشدی که اومدنتو اطلاع بدی حقته که بدترین برخوردو ببینی تا شاید یاد بگیری خونه مردم پارک نیس که هروقت حوصلت سررفت بدون خبر و درنظر گرفتن شرابط میزبان بری اونجا🫴

تا حالا نشده سرزده برم

دوست هم ندارم سرزده بیان

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرزده نمیرم گاهی سرزده میان

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آخ آخ، دلم خونه از این آدمای با درک پایین و برام بسیار عجیبن. عجیبه که تو قرن ۲۱ هنوز اینطور آدمایی هستن و جالب اینجاست که پز پول و سرتر بودن و تهرانی بودن هم میدن، با این فرهنگ داغونشون😂😂😂😂.( با همه نیستم یه عده ای که میشناسم میگم نریزین سرم).

آخ آخ، دلم خونه از این آدمای با درک پایین و برام بسیار عجیبن. عجیبه که تو قرن ۲۱ هنوز اینطور آدمایی ...

اینجاهم میان با افتخار تعریف میکنن که سر زده رفتیم خونه فلانی بعد شاکی هم هستن که طرف اخم کرده بود و پذیرایی انچنانی ازمون نشد

بخدا جلوی اینجور ادما نباید حتی یه چایی گذاشت

مادرء همسرء

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینجاهم میان با افتخار تعریف میکنن که سر زده رفتیم خونه فلانی بعد شاکی هم هستن که طرف اخم کرده بود و ...

آفرین به اون طرف. من روی اخم کردن ندارم اما کمی سردتر برخورد میکنم. به خدا خونه ی مامانم سرزده نمیرم.

گل گفتی .شوهرم اینجوریه وقتی میریم خونه خاهرم یا خاهرش میگم بزا خبر بدم میگه نمیخاد اصل دورهمیه واشه شکم ک نمیریم.اصن گوش نمیده ولی خوب خاهرم از پسش برمیاد ی شب گف حالا ک سرزده اومدی خودت ازبیرون شام سفارش بده.با خاهرم اینا راحته.خلاصه ک شام واسه شش هف نفر از رستوران سفارش داد بازم از این کارش دس بر نمیداره.مگه این ک خودم قبلش بهشون اطلاع بدم

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

دقیقا چند ساعت پیش یاد کار عمه و عمو اینا افتادم 

آخرای اردیبهشت بود ما رفته بودیم مسافرت اونجایی که رفته بودیم پنج ساعت با شهرمون فاصله داره

اونجا بودیم عمه ام اینا زنگ زدن که اومدیم دم درتون کجایید 

گفتیم ما فلان شهریم 

دوهفته بعد عمه مو دیدم گفت مردم از آیفون نگاه میکنن میگن خونه نیستیم